Θ. Μουμουλίδης: “Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Α. Γεωργιάδη, υπουργό της κυβέρνησης , ότι τα ανοιχτά θέατρα λειτουργούν ως μεικτοί χώροι και όχι ως χώροι αποκλειστικά εμβολιασμένων”

18 Ιουλίου 2021
14:46

Σε ανάρτησή του στο facebook ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδης σημειώνει: “Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Α. Γεωργιάδη, υπουργό της κυβέρνησης , ότι τα ανοιχτά θέατρα λειτουργούν ως μεικτοί χώροι και όχι ως χώροι αποκλειστικά εμβολιασμένων! Αδιαφορούν έτσι κι αλλιώς για τον πολιτισμό , ας σταματήσουν να τον γκρεμίζουν καθημερινά με την ανευθυνότητα τους! έστω και τώρα! Το καλοκαίρι αυτό είναι δύσκολο για χιλιάδες καλλιτέχνες και για εκατομμύρια πολιτες! Η μάσκα και οι αποστάσεις είναι οι μόνες υποχρεώσεις των θεατών στα ανοιχτά θέατρα! Εκτός και εάν ο υπουργός “λαγός» της κυβερνησης ξέρει κάτι παραπάνω”.

9 σχόλια

  • Βρε καλώς τον. Ποια μεγάλη παραγωγή έχει προγραμματίσει για φέτος στα φημισμένα σε όλο τον πλανήτη στούντιο στην πρώην αεβαλ ο πρώην;

    • Η λιπτολ γκρεμίστηκε και θα γκρεμίσουν και τον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας. Καμία σχέση με αεβαλ αυτό που λες. Είσαι της σχολής Κούλη εε; Γκρέμισμα όλα. Αλλά αυτά μας τα ξανάπες. Για τον φίλο σου τον Άδωνις έχεις να πεις τίποτα; Τι να πεις δηλαδή… Σε καταλαβαίνω. Να τον χαίρεστε.

  • Τα “έξυπνα μέτρα” της κυβέρνησης τσίρκο όπως αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά καταστρέφουν κλάδους και ανθρώπους αντί να σώζουν. Όταν το καταλάβουν αυτό κάποιοι θα είναι ήδη πολύ αργά.
    Ας ζήσουν τον μύθο τους μέχρι τότε ότι ο Κυριάκος τους σώζει.

  • Ποιος να τον ενημερώσει ρε φίλε, εσείς οι πολιτευτές δεν εκπροσωπείτε για να ενημερώσετε; Στον κόσμο γράφεις να ενημερώσουν τον Υπουργό; Μήπως θες να πάμε και στο περίπτερο να σου φέρουμε κάνα παγωτό;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.