Πέντε μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

20 Ιουλίου 2021
21:30

 

Από την Τετάρτη 14 έως και την Κυριακή 18 Ιουλίου διεξήχθη στην λίμνη της Καστοριάς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας όλων των κατηγοριών ( Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, κάτω των 23ων ετών και Ανδρών-Γυναικών).

Το σωματείο μας συμμετείχε με έξι πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες. Πέντε από τα έξι πληρώματα κατάφεραν να κατακτήσουν μετάλλιο και ένα πλήρωμά μας συμμετείχε σε μικρό τελικό.

Συγκεκριμένα:

  • Χρυσό μετάλλιο στην δίκωπο παίδων με τους Σταυριανίδη Δημήτρη και Χαρισίου Γιώργο.

  • Χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο αντρών με τους Λαπίκωφ Θεόδωρο και Μακρυγιάννη Γιώργο.

  • Αργυρό μετάλλιο στη δίκωπο εφήβων με τους Σταυριανίδη Δημήτρη και Χαρισίου Γιώργο.

  • Χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο αντρών κάτω των 23ων ετών με τους Λαπίκωφ Θεόδωρο και Μακρυγιάννη Γιώργο.

  • Χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ παίδων με τον Μακρυγιάννη Παναγιώτη.

  • Συμμετοχή στο μικρό τελικό στο διπλό σκιφ κορασίδων με τις Λαπίκωφ Βικτώρια και Παπαδημοπούλου Σταυρούλα.

Η συγκομιδή των μεταλλίων κατέταξε το σωματείο μας στην 9η θέση ανάμεσα σε 27 σωματεία.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την εμφάνιση και τις επιδόσεις τους. Είμαστε διπλά υπερήφανοι που όλοι οι αθλητές μας που συμμετέχουν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καταφέρνουν πάντα να ξεχωρίζουν και να κατακτούν τις πρώτες θέσεις.

Συγχαίρουμε για άλλη μια φορά τον προπονητή μας Αναστάσιο Λαπίκωφ για την μεθοδική δουλειά που φέρνει αυτά τα αποτελέσματα.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.