Τα Γρεβενά και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών, Ιωάννη Γιάτσιο, επισκέφθηκε σήμερα ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης

21 Ιουλίου 2021
12:36
Κανένα σχόλιο

Τα Γρεβενά και τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών, Ιωάννη Γιάτσιο, επισκέφθηκε σήμερα ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης.

Πρόκειται όχι μόνο για εθιμοτυπική επίσκεψη αλλά κυρίως για ουσιαστική συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν κοινά ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και Γρεβενών. Τις δύο Περιφερειακές Ενότητες συνδέουν ο αυτοκινητόδρομος Ε65 και η εθνική οδός Γρεβενών-Καλαμπάκας και τα έργα που πραγματοποιούνται και θα πραγματοποιηθούν σε αυτές τις οδούς.

Ο στενά φιλικός σύνδεσμος των δύο Αντιπεριφερειαρχών ενισχύθηκε και από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γρεβενών, Νικόλαο Ράμμου, προσωπικό φίλο και συμφοιτητή του Χρήστου Μιχαλάκη.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.