kozan.gr: Παράσταση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 22/7, από αγρότες, στα γραφεία του ΕΛΓΑ Κοζάνης

21 Ιουλίου 2021
14:32

 

Την Πέμπτη 22-07-2021 στις 10:30 παρακαλούνται όσοι αγρότες έχουν απορριφθεί από τα ΠΣΕΑ σιτηρών 2017, να παρευρεθούν στα γραφεία του ΕΛΓΑ Κοζάνης.

Ένα σχόλιο

  • ΕΛΓΑ Κοζάνης είναι άσυλο γιά μερικους,
    Κυριοι, όσοι αγρότες είναι ασφαλιστικά ενήμερη απαιτούμε νά και εσείς νά είστε εντάξει απέναντι μάς στις υποχρεωσης σας καί όχι φτηνές δικαιολογίες,
    Ένα σας σώζει, που υποχρεωτικά πρεπει νά είμαι ασφαλισμένος,
    Αλλιώς μήν τον είδατε τν παναη.
    Σε είκοσι χρόνια σάς έχω πληρωσει σε εισφορές κοντά στις 27000€, καί στίς ζημιές είστε απωντες.
    Εκεί που θέλετε μόνο Αποζημίωνεται γενεά
    Στους κολλητούς καί σέ αυτούς που ξεχνάτε νά κάνετε εκτίμηση, if you know what a mean!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.