kozan.gr: Παρασκευή 23 Ιουλίου: 40 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 14στην Π.Ε. Φλώρινας, 5 στην Π.Ε. Γρεβενών, 4 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2854 συνολικά στην χώρα

23 Ιουλίου 2021
18:26

 

Παρασκευή 23 Ιουλίου: 40 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 14στην Π.Ε. Φλώρινας, 5 στην Π.Ε. Γρεβενών, 4 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2854 συνολικά στην χώρα

 

20 σχόλια

      • Μην παίρνεις και όρκο. Από την στιγμή που θα κλείσουν ξανά όλα πάλι μυνήματα θα στέλνει και ο εμβολιασμενος και πάλι στα πάρκα θα την βγάζει και πάλι θα έχει απαγόρευση κυκλοφορίας και όλα όπως ήταν τόσους μήνες.
        Μην κάνετε όνειρα ότι τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά και θα μπορούν οι εμβολιασμενοι να κινούνται ελεύθερα. Πάλι μέσα θα είναι όλοι.

        • Αλήθεια λες ? Μίλησες με τον μπαρούφα της Πάρνηθας ή με τον Νικολάκη τον σερίφη . Δώσε πόνο Γιωργη !!! Όλοι μέσα για να προστατέψουμε τους ψεκασμένους συμπατριώτες μας .

  • συνεχίστε να κάνετε γλέντια, γάμους και πορείες και μας βλέπω να παρακαλάμε έξω από το Μαμάτσειο να μας βάλουν μέσα σε λίγο καιρό

    • Αν γίνεται ο κακος χαμός και το γνωρίζεις πάρε τηλέφωνο την αστυνομια για έλεγχο όπως έκανες όλο το χειμώνα , μη γράφεις μόνο θεωρίες χωρίς να γνωρίζεις απλό είναι ένα τηλεφώνημα το γνωρίζεις .

  • Αχ, αυτά τα παγκάκια και το βαθούλωμα στην πλατεία.Δεν βάλατε μυαλό.15 μέρες υπομονή.Θα είναι κρίσιμες

  • Κάντε καμιά μάζωξη σουρδακια μου χωρίς αποστάσεις και μάσκες εκεί στους γάμους κι αλλού ξέρετε εσείς ναι;
    Και όπως πάντα να την πληρώσει πάλι άδικα και ο υπόλοιπος Νομός

    • Γιωργάκη σε πειράζει ε???? Εκεί στο χωριό σου δεν μας είπες πως κυκλοφορείτε???? Σε πείραξε η Κοζάνη ε???? Α ρε κόμπλεξ κατωτερότητας που έχουν κάποιοι και τους φταίει η Κοζάνη. Σούρδος δεν θα γίνεις Πότε !!!!

  • Τα “προνόμια” τωγ εμβολιασμένων στην Μύκονο θα ισχύουν και στην περιφέρεια Κοζάνης.
    Δηλαδή…….. τίποτα.
    Κοιμάμαι και ονειρεύομαι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.