Nέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σήμερα Σάββατο 24/7 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

24 Ιουλίου 2021
11:19

 

Nέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σήμερα Σάββατο 24/7 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

46 σχόλια

    • Τη δουλειά έχουν οι “ψεκασμένοι”, όπως γράφεις με τη θρησκεία. Αν κάποιοι ελάχιστοι χρησιμοποιούν ή παραποιούν σύμβολα, αφορά αυτούς και μόνους αυτούς.
      Μηδενιστής δεν υπάρχει καλός η κακός η είσαι η δεν είσαι.

    • μάθε ότι μέσα στον κόσμο που βλέπεις στις πλατείες υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί από τον Απρίλιο ακόμη και τον Μάιο και κάποιοι και τον Ιούνιο
      Θα τους πεις κι αυτούς ψεκασμενους;
      Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει πριν το ανοίξετε το ρημαδι σας έστω για μια φορά.

    • Μπεεεεε το εμβόλιο θα μας σώσει χτίζοντας τοίχο ανο(η)σιας Μπεεεεε… Κακώς έπεσα στο επίπεδο σου διότι θα με νικήσεις λόγω εμπειρίας αλλά μάθετε επιτέλους να σέβεστε και την αντίθετη άποψη… Έχει πολλές πτυχές εξυπνάκια!!!

  • Τόσα χρόνια όλες οι κυβερνήσεις έχουν καταπατήσει κάθε εργασιακό ή άλλο δικαίωμα. Μύτη δεν άνοιξε. Τόση συσπείρωση ποτέ. Πραγματικά, αναρωτιέμαι τι τρέφει αυτή την αγανάκτηση; Ειλικρινά λυπάμαι για το πνευματικό επίπεδο της περιοχής μας… Ντρέπομαι

    • Όταν το παλιό πεθαίνει και το καινούργιο δεν μπορεί να γεννηθεί, είναι η εποχή των τεράτων.
      Αντόνιο Γκράμσι (22 Ιανουαρίου 1891-27 Απριλίου 1937)

  • Δεν τους έφτασε η προχθεσινή διασπορά του κορωναϊου που έκαναν χωρίς μάσκα στη συγκέντρωση θέλουν κι άλλο.

      • Μεσαιωνικής νοοτροπίας είσαι ρε φίλε φάε κι εσύ το δικό σου σανο. Πέρνα κι από ιερά εξέταση όλα τα φάρμακα και τους επιστήμονες αμφισβήτησε κι ότι η γη είναι στρογγυλή επίσης.

  • Επανάληψη
    Αυτό που ζούμε είναι μοναδικό.
    Να πιστεύεις ότι Ο Αρτέμης Σώρρας, διαθέτει τα δισεκατομμύρια δολάρια, που όχι μόνο θα σβήσουν το Ελληνικό χρέος, αλλά θα αγοράσεις και την Γερμάνια το Η.Β, και τις ΗΠΑ, όμως η παγκόσμια συνομωσία δεν τον αφήνει.
    Να πιστεύεις ότι τα «νανογιλέκα» η «φραπελιά», και ότι άλλη μπαρούφα πασάρουν οι ακροδεξιοί Τηλεπωλητές που τους παρακολουθείς με ανοιχτό το στόμα είναι σωτήρες, να τους επιβραβεύεις και με την ψήφο σου, και να τους καμαρώνεις στην βουλή, αλλά να μην πιστεύεις, την ώρα που πεθαίνουν εκατοντάδες συνάνθρωποι διπλά σου, ότι COVID-19, είναι μια πραγματικότητα.
    Να κλείνεις με αλυσίδες τις πόρτες των σχολείων που δέχονται προσφυγόπουλα για μα μην μπουν τα παιδιά μέσα «Γιατί είναι ανεμβολίαστα και θα κολλήσουν αρρώστιες στα Ελληνόπουλα».
    Να στήνεσαι και να χλευάζεις την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ αλλά να μιλάς για το δικαίωμα στην «αυτοδιάθεση».
    Να φωνάζεις «κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη» αλλά να δηλώνεις ότι μονό «μια χούντα θα μας σώσει»
    Δεν είναι κάπως περίεργα.

    • Συμφωνώ απόλυτα. Πόσες φοβίες έχουμε εσωτερικευσει; Πόση βλάβη έχουμε υποστεί; Δυστυχώς οι αποδέκτες είναι οι άλλοι που πάντα θα μας φταίνε.

    • Ειναι βεβαια ξεκουραστο, δεν σε αδικω. Κανεις COPY-PASTE το σχολιο και το πασαρεις οπου σε βολευει. Το κακο ειναι αν πληρωνεσαι γι αυτο, μηπως να ενημερωσουμε τον εργοδοτη σου για αυτην την κουτοπονηρια σου;

    • Ηλιανα προσεχε τι λες γτ αλλο αυτο που σου πασαρουν να ζεις…κ αλλο αυτο που λεει ο αρτεμης…αν θελεις εσυ προσφυγοπουλα οτιδηποτε οπουλα η οτιδηποτε εθνικοτητες πηγαινε ζησε σε αλλη χωρα …εδω ειναι ελλας…αν δεν σαρεσει οπως ειναι μπορεις να φυγεις..μην κρινεις ομως προσωπα κ καταστασεις οταν ζεις σε μαυρα σκοταδια ενταξη ?!?!?!?

  • Για ποιο λόγο να ξανακάνουν, τόσο αυτάρεσκο είναι που θέλουν πάλι επευφημιες των θιασωτων τους; και γιατί τους επιτρέπεται, εν καιρώ πανδημίας συγκεντρώσεις ατόμων χωρίς μάσκες. Εν τω μεταξύ αμφισβητούν το εμβόλιο, τον ιό, την επιστήμη γενικά αλλά πιστεύουν ότι η επιστήμη έχει τη δύναμη να τους εμφυτευσει μικροτσίπ και να τους χαλάσει το πολύ σωστό τους dna.

  • Επιστροφή στον μεσαίωνα,χορτάσαμε από σταυροφόρους Πετράκος Αντωνιάδης,θα αρχίσουνε να καίνε και μάγισες σε λίγο.

  • Αν δεν ήταν επικίνδυνο όλο αυτό,θα ήταν μια καλοκαιρινή επιθεωρηση,που θα προσεφερε άφθονο γέλιο…

    • Για άφθονο γέλιο έχουμε την τσιρκοκυβερνηση της σφουγγαρίστρας του μπαταχτση της Πάρνηθας
      Μια ομιλία του θα σε πείσει ότι πρόκειται να ρίξεις τρελό γέλιο!

      • Γιώργο εχεις λίγο μπερδευτεί , εσυ είσαι ΣΥΡΙΖΑ , αυτοί όλοι που φωνάζουν και έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο κινούνται ιδεολογικά στην άκρα δεξιά .Εκτός αν και εσυ εγκαταλείψεις τον ψεύτη της Μυκόνου και προσχωρήσεις στον Σώρρα με τα δισεκατομμύρια .

  • Aφού έχετε κτατρομοκρατήσει τον κόσμο,ρε ψέκες. Σας εύχομαι να δείτε άτομα απ΄το οικογενειακό σας περιβάλλον να υποφέρουν απ΄τον ιό και να χοροπηδάτε, μεσαίωνες!!!!

    • Είσαι τόσο γίδι που παρακαλάς να πάθουν κάτι συμπολίτες
      Είσαι απλά για λυπηση γελοίο ανθρωπάκι.

  • Πολλοι απο αυτους που πηγαινουν σε αυτες τις συγκεντρωσεις το 2018 ηταν εξω απο τα σχολεια και απαγορευαν την εισοδο σε προσφυγοπουλα γιατι ηταν ανεμβολιαστα και θα κινδυνευαν τα παιδια τους απο μεταδοτικες ασθενειες!!!! Και σημερα φωναζουν μην κανετε τα εμβολια γιατι θα καταστρεψετε την υγεια σας!!! Οπως λεει και ο λαος οτι του φανει του λολοστεφανη!!!

  • Ρε πραγματικά μόλις τελειώσατε το συλλαλητήριο θα κάνουμε και εμείς οι εμβολιασμενοι να δούμε ποιος γεμίζει πλατείες χαχαχαχαχ

  • Εσείς οι εμβολιασμενοι τρία πουλάκια κάθονται νομιζεται ότι επειδή εμβολιαστηκατε γυρνάτε έξω και δεν προσέχετε καθόλου .εσείςμεταδιδεταιτον ιό όχι οι ανεμβολιαστοι νομίζετε ότι κάνατε το εμβόλιο και μια χαρά .το λένε όλοι οι γιατροί ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑς ΚΌΛΛΑΤΕ

    • Χαχαχαχαχδεν υπάρχεις Μαρία πραγματικά και βεβαια το μεταδίδουμε δεν λέω το αντίθετο σύμφωνω αλλά να ξέρεις ότι στις πλατείες σε ευγκεντρωση σας περνάμε

    • Ναι εσένα περιμέναμε να μας το πεις το ξερουμε ότι κολλάμε για αυτό το κάνανε για να ξεκολλήσουμε ενώ εσύ κολλημένος αντιεμβολιαστης

  • 999 και βαλε,επιστημονες απ’ολο τον κοσμο ,λενε ΝΑΙ στον εμβολιασμο.1 και κατι ψιλα λεει οχι.Ποιους θα πιστεψεις;Διαλεξε.Χθες η Π.Ε.ειχε 40.Την Τεταρτη θα δουμε.Μακαρι στη συγκεντρωση να μην ειχε κανεις τον ιο.Η πολιτεια θα πρεπει αν ο αρνητης αρρωστησει να τον βαλει να περιμενει στη σειρα για θεραπεια οπως κανει και με τις αλλες παθησεις κιωοχι να τον περιθαλπει κατα προτεραιοτητα.

  • Δύο όνειρα στο ίδιο κρεβάτι.Ο καθένας προσπαθεί να επιβάλει στον άλλον την άποψη του χωρίς να έχει επιστημονική κατάρτιση και άποψη.Αν αυτό δεν είναι φασισμός τη είναι;

  • Πλήρης απαξίωση !!!!! Μόνο αυτό αξίζει στους αρνητές του εμβολίου . Χαμένος χρόνος είναι η προσπάθεια να αλλάξουν γνώμη όλοι αυτοί που κατεβαίνουν στις πλατείες . Ακόμα και να νοσήσουν σοβαρά δεν θα αλλάξουν άποψη για τα εμβόλια . Ευτυχώς δεν είναι πολλοί . Άλλο ο φοβισμένος , άλλο ο ψεκασμένος .

    • Εσένα σου είπε κανείς να μην κάνεις το εμβόλιο; Εσύ γιατί σόνι και καλά θες να μου το επιβάλεις; Αφού είσαι πλέον προστατευμένος, τι φοβάσαι από εμένα;

      • Τις νέες μεταλλάξεις που θα κάνει πάνω σε σένα και τους λοιπούς ανεμβολιαστους ο ιός και πιθανόν να μην είναι προστατευμένος από το εμβόλιο που έχω κάνει . Όπως και ότι θα έχετε κάνει κατάληψη σε όλες τις ΜΕΘ και αν χρειαστώ εγώ ή κάποιος συνάνθρωπος μου για άλλο πρόβλημα υγείας δεν θα μπορέσουμε να νοσηλευτούμε . Όπως επιβαρύνετε το σύστημα υγείας πολλά εκατομμύρια ευρώ λόγω των ιδεών σας .

  • Τσάμπα χαίρεστε γιατί σε 6 μήνες θα είστε όλοι ανεμβολιαστοι. Θα έπρεπε να σας προβληματίζει η υποχρεωτικοτητα. Θα χάσει κόσμος την δουλειά του και εσείς χαίρεστε. Όταν χτύπησε την δική σας πόρτα θα είναι αργά. Υπάρχει κόσμος που νοσησε και έχει νοσήματα και όμως τον υποχρεωνουν με εμβολιασμό… αλλιώς ανεργία. Αυτό είναι ελευθερία;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.