kozan.gr: Παράπονα για τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης από τον απερχόμενο – ενόψει εκλογών – Πρόεδρο παραγώγων λαϊκής αγοράς Κοζάνης Ν. Κουρτίδη

24 Ιουλίου 2021
11:56

Παράπονα για τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης από τον απερχόμενο – ενόψει εκλογών – Πρόεδρο παραγώγων λαϊκής αγοράς Κοζάνης Ν. Κουρτίδη. Όπως αναφέρει στο kozan.gr, ως βοηθός επόπτη της σημερινής λαϊκής αγοράς στην Κοζάνη, ζήτησε από τη δημοτική αστυνομία  να ελέγξει παραγωγό ο  ο οποίος σύμφωνα, με το Ν. Κουρτίδη, δε διαθέτει την απαιτούμενη άδεια, όμως οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας του ανέφεραν πως αυτός ο έλεγχος θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. “Είναι δυνατόν τα όργανα έλεγχου να καθυστερούν τον έλεγχο και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό”, αναρωτιέται χαρακτηριστικά ο κ. Κουρτίδης. Ειδοποιήθηκε κι η αστυνομία, άντρες της οποίας πήγαν στο σημείο ωστόσο, όπως λέει ο κ. Κουρτίδης, δήλωσαν αναρμόδιοι. Γα το θέμα ειδοποιήθηκε κι ο αρμόδιος Aντιδήμαρχος Κώστας Κυριακίδης, ο οποίος και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση του συμβάντος από τη Δημοτική Αστυνομία.

6 σχόλια

  • Δημοτική αστυνομία : Το μεγαλύτερο ανέκδοτο…καμία απολύτως προσφορά στο δήμο…μονο να γράφουμε στα παρκόμετρα

  • Τι λέτε τώρα;;;; Η δημοτική μας αστυνομία;;;; Μια χαρά είναι….. Για τα παρκόμέτρα μόνο και καμιά φορά για κάτι άλλο…. Άιντε… άιντε…. Στους κάθετους δρόμους που οδηγούν στην λαϊκή;; εκεί να δεις τι γίνεται… Αυτοκίνητα παρκαρισμένα πάνω στις διαβάσεις, μέσα στο δρόμο, πάνω σε στροφές εμποδίζοντας πεζούς και την κυκλοφορία και δημιουργείται μποτιλιάρισμα….. Η δημοτική αστυνομία;; Απλώς περνάει βλέπει και φεύγει….. Και… και…. και….

  • Οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι οι μόνοι δημοτικοί υπάλληλοι που αποφοίτησαν από Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, γι’ αυτό και οι ενέργειές τους γέμουν αξιοπρέπειας, συνέπειας, ευαισθησίας, αλτρουισμού, εξυπηρέτησης και αφοσίωσης σε ό,τι τους επιτάσσει το υπηρεσιακό καθήκον. Ας ήμαστε ευγνώμονες και όχι κατακρίνοντες, ίνα μη κριθούμε

    • ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΟΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.