Kozan.gr: Ώρα 19:40: Κοζάνη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό (Φωτογραφίες & Βίντεο)

24 Ιουλίου 2021
19:49

 

Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό,  σήμερα Σάββατο 24 Ιουλίου, στη κεντρική πλατεία Κοζάνης.


40 σχόλια

  • Τι έγινε;Αραιώσατε κιόλας,πουλάκια μου; Άντε,την επόμενη θα΄στε τρεις και το λουρί του παπά!

    • Αρχιψεκα φτάνει το αστείο που δεν είναι καθόλου αστείο πλέον.
      Κούρασε η μπαρουφολογια σας
      Το ποιος θα εμβολιαστει η όχι θα το αποφασίσει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά δεν θα του το επιβάλει κανένας απατεώνας που τυγχάνει να το παίζει και κυβέρνηση.

        • Μπααα…δεν θα το κρινεις εσυ αυτο το τι θα κανουμε οσο για τις ΜΕΘ αστο μεγαλη συζητηση… ειναι αυτες που δεν φτιαχτηκαν οταν επρεπε γιατι χαρτζηλικωναν τα καναλια και την Aegean λες?
          Που ενω μπορουσαμε να εχουμε μεγαλυτερη πληροτητα δεν ειχαμε και αμεσως καναμε λοκνταουν.

          Πραγματι δεν μας το επιβαλει κανεις αλλα θα το κανουμε οταν κι αν θελησουμε ΕΜΕΙΣ! Μεχρι τοτε μπορεις να μην κλαις οταν θα μας βλεπεις εξω , ευχαριστω! 🙂

    • Είναι παρά πολύ πού δεν το έχουν κάνει κ δεν πρόκειται να το κάνουν όσο κ να τρομοκρατεί κ να προσπαθεί να το επιβάλει ο Κούλης απλά ειλικρινά κ εγώ πού δεν το έκανα για ποιό λόγο να πάω στην πλατεία κ να το δηλώνω δεν χρειάζεται να το κάνουμε κ θέμα…μην βλέπεται πολύ ΣΚΑΙ Ξυπνήστε

  • Όταν έκαναν οι γιατροί απεργία για να προσλάβουν κόσμο αυτοί πετούσαν αετό, όταν έβγαιναν κάποιοι έξω για διαμαρτυρία αυτοί οι συγγεκριμενοι, κάτω από το δένδρο, μας έγραφαν άσχημα σχόλια, τώρα βγαίνουν για διαμαρτυρία με Ελληνική σημαία, τι γίνεται, ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί κανείς να πει ότι είναι όλη αυτή η φιέστα παραλόγου ….

    • Λογικό! Με τέτοια ανθελληνική κυβέρνηση τσίρκο που έχουμε με αιγοπρόβατα που ακόμα την πιστεύουν δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα τουλάχιστον προς το καλύτερο. Θα δούμε και χειρότερα.

      • Τί προτείνεις???
        Ποιός κατά την γνώμη σου θα επρεπε να κυβερνάει??? Πιστεύεις ότι οι παγκόσμιοι χειρισμοί για την πανδημία είχαν στόχο τον ελληνισμό? Απάντησε, αν θέλεις….θα ειναι πραγματικα χρησιμη η άποψη σου

        • Για μένα πάντα προσωπικη αποψη..

          δεν υπαρχει τι θα επρεπε…
          επρεπε δεν υπαρχει…
          υπαρχει μονο ποιος πιστευουμε οτι μπορει να καλυτερεψει καπως περισσοτερο τις ζωες μας και την χωρα στην οποια ζουμε. Εγω αυτο προσωπικα το ειδα με τον Συριζα στην τετραετια του γι αυτο και το ψηφισα…και παλι οταν ξαναγινουν θα το ξαναψηφισω.
          Δεν ειμαι ουτε μαγος ουτε χουντινι για να λεω οπως πολλοι χρησιμοι……… μη χαρακτηρισω τωρα… αυτο που λενε οτι αν ειχαμε Συριζα θα ειχαμε πεθανει τωρα. Με το αν και τα υποθετικα δεν γινεται να ζουμε. Να σαι ομως σιγουρος οτι αν ειχαμε σημερα Συριζα και εκανε αυτα που κανει τωρα ο Κουλης τα ιδια θα ελεγα κι εγω και πολλοι αλλοι και για τον Τσιπρα.
          Οσον αφορα για το παγκοσμιο που ειπες υπαρχουν χωρες και πλυθησμιακα.. που ειναι ιδιες με την Ελλαδα και ειχαν λιγοτερους νεκρους ενω εμεις φτασαμε τις 14.0000+ ως τωρα. Αρα αυτο μας αποδικνυει οτι οι χειρισμοι σε αλλες χωρες ειναι πολυ καλυτεροι απ αυτα που συμβαινουν εδω.

          • Μα και εσύ για τα εμβόλια υποθετικά μιλάς! Στις άλλες χώρες είχαν λιγότερους νεκρούς γιατί ο κόσμος πήγε και εμβολιάστηκε μαζικά, δεν καθόταν να γράφει …. στα facebook!

      • Εντάξει μεγάλε το έχεις ξεφτιλίσει !!! Συμμαζέψου !!!! Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν και όρια , σου λέει ο αλλος ότι έχει χάσει δικό άνθρωπο και βάζεις φατσούλες με κλάματα ειρωνικά . Είσαι τέρμα τοξικός !!! Επίσης όσο και να γράφεις με διαφορετικούς τίτλους ξέρουμε όλοι ότι είσαι ένας και σε λένε Γιώργο .

        • Ωχουυυ…λες και με νοιαζει η αποψουλα σου για μενα… μην με ενοχλεις ρε μεγαλε! Δεν με ενδιαφερει το τι πιστευεις για μενα πραγματα στα………. εκει!
          Τοξικος και τριχες κατσαρες τωρα
          ασε να μιλαει κανενας που να εχει επειχηρηματα εσυ μιλας μιλας και μονο βαβουρα εισαι εν τελη..
          εχεις αντεπειχηρημα να πεις σε οσα γραφω? Σε ακουμε… αν δεν εχεις πηγαινε να κανεις την προζα σου αλλου , τι εισαι εσυ ο δικηγορος του Κουλη και πειραχτηκες ε μη τοξικε?
          Ελα γεια σου!

          • Το αντεπιχείρημα Γιώργο είναι πως είσαι τελείως άσχετος στα θέματα της πανδημίας και του κορωνοϊού, και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η στείρα αντιπολίτευση χωρίς καμία πρόταση!

  • Λίγο σεβασμό σε αυτούς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους αλλά και σε αυτούς που έφυγαν γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να εμβολιαστούν για να προστατεύουν!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

      • Μάλλον δεν έχει νοσήσει κάποιο κοντινό σου πρόσωπο η δεν έχασες κανέναν!! Τι σχέση έχει ο Αδωνης; Σε άλλον πλανήτη ζεις μάλλον!!

        • Οχι δεν εχει νοσησει κανεις
          διοτι ολοι τηρουσαμε τα μετρα και φοραγαμε μασκες πολυ πριν ο Νικολακης ο σεριφης την κανει υποχρεωτικη που πολλοι την βαλατε μονο τοτε. Καταλαβες ανωνυμε?
          Γι αυτο αμα δεν ξερεις μην μιλας!

          Εμεις δεν καναμε ουτε μπρε μπρε μπρε στους πεζοδρομους με τις Πανδωρες… ουτε συνωνιστομασταν και η μονη μας διεξοδο ηταν ενα πακετο τσιγαρα απ το περιπτερο ενα σουπερ μαρκετ και μιση ωρα τον σκυλο βολτα! Καποιοι με τα πανε-ελα και χωρις να τηρουν τα μετρα κολλαγαν και εβριζαν τους αλλους που τα τηρουσαν. Λοιπον η μπαρουφολογια τελος.

          Οσον αφορα για τον Αδωνη απλα λεω τα λεγομενα του γι αυτο τον ανεφερα , ενημερωσου τι δηλωσεις εχει κανει το τελευταιο 15ημερο περι εμβολιων επιδοματων και αλλα πολλα.. και θα δεις γιατι το εγραψα!

          • Γιώργο έχεις καταντήσει ο γραφικός ψεκασμένος της Κοζάνης σαν αυτόν που πρωταγωνιστεί στις συγκεντρώσεις!

  • Σεβαστείτε τους συνανθρώπους μας που πέθαναν από τον covid, και αυτούς που χαροπαλεβουν στις ΜΕΘ.
    Έλεος πια

  • Είναι και Σάββατο που πολύς κόσμος λείπει σε διακοπές ή στα χωριά τους, κύριοι οργανωτές μην κάνετε συγκεντρώσεις Σαββατοκύριακα, προσωπικά γνωρίζω 15 άτομα που θα ερχόταν στη συγκέντρωση, αλλά είναι σε διακοπές και στα γύρω χωριά τους, καλύτερα Τετάρτη απόγευμα.

  • Το αστείο είναι όταν βλέπω άτομα πού κάθε μέρα πίνουν τσίπουρα μπίρες κτλ είναι υπέρβαροι και καπνιστές που έτσι αλλιώς δεν θα πάνε και πολύ …. εκείνες τής συνήθειες δεν λένε να κόψουν τους φταίνε οι ανεμβολιαστοι

  • Έχοντας περισσότερους νεκρούς στην πανδημία απ’ ότι στον Ελληνοιταλικό πόλεμο,έχουμε κόσμο να συγκεντρώνεται ενάντια στη χρήση του φαρμάκου,γιατί ο παπά-τάδε που έβγαλε με το ζόρι το λύκειο τους είπε ότι θα τους μεταλλαχθεί το dna και θα καταστραφεί η ανθρωπότητα με το εμβόλιο ή ο Βελόπουλος που ο μόνος τρόπος να είναι στη Βουλή είναι να μαντρώνει ανθρώπους που βλέπουν παντού “ανθέλληνες” με διαφορετικό dna που θα μας το αλλοιώσουν.

    Υ.Γ. Ευτυχώς που 9 στα 10 εμβόλια είναι υποχρεωτικά σε παιδική ηλικία και δεν ψοφολογάμε σαν τις μύγες(δείτε το αντιεμβολιαστικό παράδειγμα της Ρουμανίας).

  • Δυστυχώς σε πολλούς δεν χρειάζεται εμβόλιο στο μπράτσο, αλλά στο μυαλό για να αποκτήσουν ανοσία στην ανοησία και τους αεροψεκασμούς.

  • ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ;;;; Και αφου δε φορανε τοσος κοσμος συνωστισμενος, γιατι δεν παρεμβαινει η αστυνομια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.