kozan.gr: Σύνολο εμβολιασμών, σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης, κατά της COVID-19, μέχρι 25/7/2021 – Πόσοι εμβολιασμοί 1ης & 2η δόσης έχουν γίνει σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από emvolio.gov.gr

26 Ιουλίου 2021
06:28

 

Σύνολο εμβολιασμών, σε επίπεδο Π.Ε. Κοζάνης, κατά της COVID-19, μέχρι 25/7/2021.  Πόσοι εμβολιασμοί 1ης & 2η δόσης έχουν γίνει σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από emvolio.gov.gr

 

9 σχόλια

  • 58000 πληρεις και 7000 μονο την πρωτη δοση ,αυτα για τους αγραμματους-πονηρους που λενε οτι τους καπνισει εδω μεσα! σε 155.000 πληθυσμο του νομου ειναι τραγικο ποσοστο που δεν περναει το 35%!

    • Αν το συγκρίνεις με τους 300 ψεκασμένους στην πλατεία, είναι πράγματι τραγική αποτυχία των αρνητών!!!!

      • Εσύ τον χαβά σου χρησιμε ανοητε του κομματικου σωληνα του μπαρουφα της Παρνηθας
        κολλησες εκει να λες για δηθεν ψεκασμενους.
        Ξυπνα βρε γιδι η ιστορία θα σας πετάξει σύντομα στον κάλαθο των αχρήστων με αυτά που κάνετε. Απο ποτε ενας που αντιστέκεται στην υποχρεωτικοτητα ενος πράγματος που ειναι δικαιωμα του καθενος προσωπικα αν θα το κανει η οχι ειναι ψεκασμενος ρε? Ο Πορτοσαλτε η ο Ευαγγελατος σας τα μαθαινει αυτα?

  • Μέσα στους εμβολιασμένους υπολογίστε κι αυτούς που τα κάνανε, κατόπιν του φόβου που διασπείρουν τα βοθροκάναλα, είτε από το απειλές και εκβιασμούς από τους εργοδότες τους, ότι θα απολυθούν εάν δεν εμβολιαστούν. Εγώ προσωπικά από τον περίγυρό μου γνωρίζω 6, 7 τέτοιες περιπτώσεις.

    • Εγώ έχω 6 – 7 περιπτώσεις ψεκασμένων αρνητών που εκβιάζουν συγγενικά τους πρόσωπα και υπαλλήλους τους να μην εμβολιαστούν.

      • Εγώ γνωρίζω 6-7 ψεκασμένους εμβολιασμένους που θεωρούν οτι θα κολλήσουν τον ιό απο τον ανεμβολίαστο και δεν θέλουν να του λένε ουτε καλημερα απ το απεναντι πεζοδρομιο αχαχαχαχαχα…ασε μας ρε μεγαλε με την γκεμπελικη σου προπαγανδα πηγαινε στο Μαξιμου να μιλησεις με τον αρχιψεκασμενο για ψεκασμενους εκει θα τους βρεις!

        • Εγώ γνωρίζω περιπτώσεις που πουλάνε κεραλοιφή για προστασία από τον κορωνοϊό, και κάποιους που έχουν 600 δις και δυό πολιτικά γραφεία στην Κοζάνη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.