H Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.) για την καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμών οφειλών προς την Επιχείρηση

27 Ιουλίου 2021
10:29

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Εορδαίας (Δ.Ε.Υ.Α.Ε.), ενημερώνει τους δημότες – καταναλωτές, ότι:

Λόγω της πανδημίας COVID -19, υπήρξε καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμών οφειλών προς την Επιχείρηση.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα εκδοθεί από την Υπηρεσία μας, λογαριασμός για αποπληρωμή κατανάλωσης νερού, που θα αφορά σε δύο δίμηνα, στο 1ο και 2ο δίμηνο του 2021, προς αποκατάστασης της ομαλής πλέον και εύρυθμης λειτουργίας της Επιχείρησης.

ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Ένα σχόλιο

  • Καλό θα είναι να γίνεται και καταμέτρηση κάθε δίμηνο και όχι ανά 6μηνο που γίνεται τώρα.
    Έτσι οι λογαριασμοί θα ανταποκρίνονται στην πραγματική κατανάλωση και δε θα είναι έναντι.
    Επίσης, είναι ώρα να εξετάσει ο δήμος και τρόπους μείωσης του λογαριασμού ύδρευσης καθώς η Πτολεμαΐδα είναι από τις πόλεις με το ακριβότερο νερό στην Ελλάδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.