Συνδυασμός «Στάση Σερβίων» προς τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας: “Παρακαλώ να πράξετε τα νόμιμα”

27 Ιουλίου 2021
21:10

 

Κύριε Γενικέ γραμματέα της αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας…ΒΟΗΘΕΙΑ.

Αξιότιμε κ. Γενικέ, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων.

Η παράταξή μου αποχώρησε γιατί για εκατοστή φορά δεχόμαστε λογοκρισία των λεγόμενων μας και κυρίως φίμωση λόγου.

Με κλειστά μικρόφωνα η Δημοκρατία δε λειτουργεί.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με την ανοχή του Δημάρχου αλλά κατά συνέπεια και τη δική σας σχεδόν πάντα και πάντα κατά το δοκούν χρησιμοποιεί την εξουσία ενάντια στο αναφαίρετο δικαίωμα μας .

Παρακαλώ να πράξετε τα νόμιμα .

Λαζαρίτσα Σπυρίδου

Δημοτική Σύμβουλος «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ»

7 σχόλια

  • Απορώ για ποιο λόγο κάθεστε ακόμα να παίζετε τις κουμπάρες με τον κατ’ επανάληψη με τον τύπο που ελέγχει τα μικρόφωνα. Ας αποχωρήσει σύσσωμη η αντιπολίτευση, να κάτσει αυτός που παριστάνει τον πρόεδρο παρέα μ’ αυτόν που παριστάνει το δήμαρχο.

  • Τα ψέματα τελείωσαν! Φτάνει….σας βαρεθηκαμε…μας έχετε κουράσει… κ.Δημαρχε εσύ και το παρεάκι σου. Είστε όλοι ένα ψέμμα στην Δημοτική Αρχή. Δεν αφήνετε να ακουστεί τίποτα άλλο εάν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που σας συμφέρει!!! Στις εκλογές του 23′ θα φάτε μαύρο και σπίτι Δήμαρχε! Μπράβο σας και Σπυρίδου για το ήθος και τη στάση σας!!!

    Υ.Γ. Για ποιο λόγο δεν μεταδόθηκε το σημερινό ΔΣ 27/07/2021??? ΦΥΣΙΚΑ για να μπορέσετε να κλείσετε πάλι και πάλι τα μικρόφωνα τόσο στην κα Σπυρίδου όσο και στην παράταξη της…

  • Φαντάσου ανασφάλεια που έχουν Ελευθερίου και Μπουκουβάλας για να κλείνουν τα μικρόφωνα να μην ακουστεί η αντίθετη άποψη.

  • Ποιος είναι ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας????
    Υπάρχει αυτή η ιδιότητα???!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.