3 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Κοζάνης συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

28 Ιουλίου 2021
06:36

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται και φέτος, ένα λίγο περίεργο καλοκαίρι, να γεμίσει τις νύχτες μας με αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη, με όμορφα συναισθήματα και υπέροχα τραγούδια. Ετοιμάζει μια σειρά συναυλιών σε πόλεις της Ελλάδας, με πιο έντονη από ποτέ την ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση!

Δευτέρα 30 Αυγούστου στο ΔΑΚ Κοζάνης συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

6 σχόλια

  • εκει δε κολλαει που θα ειναι στιβαγμενοι στις κερκιδες κ θα τραγουδαν; κολλοαει ομως στις λιτανειες ετσι

    • Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν αν κολλήσουν. Για αυτό κάνουμε και οι υπόλοιποι το εμβόλιο όπως συνιστά η Εκκλησία για να μην νοσήσουμε βαριά.

  • Μια χαρά κολανε και μεταδίδουν οι εμβολιασμενοι συμπολίτη βλέπε Βρετανία Ισραήλ κτλπ όπως είπε και ο κύριος Αντωνίου επιδημιολόγος όταν τον ρώτησαν αν είναι καλά να πάει κάποιος ανεμβολιαστος σε ένα γήπεδο με εμβολιασμενους η απάντηση του ήταν ξεκάθαρα όχι διότι θα του μεταδώσουν τον ιό οι εμβολιασμενοι !!! Καλό είναι και οι εμβολιασμενοι να κρατάνε αποστάσεις και να φοράνε μάσκες !! Όπως και όλοι οι ειδικοί τονίζουν ασχέτως αν το περάσουν ελαφρά οι εμβολιασμενοι κολανε και μεταδίδουν κανονικά 😉

    • Επειδή όλοι γίναμε ειδικοί από το φβ και τον καναπέ του σπιτιού μας τα πράγματα είναι περίπου όπως τα λες. Ναι και οι εμβολιασμενοι κολλάνε και ενδεχομένως να μεταδίδουν σε μικρότερο βαθμό όμως από τους ανεμβολιαστους. Και σε μεγάλο ποσοστό, εκτός κάποιων εξαιρέσεων που εμβολιάστηκαν αλλά έχουν υποκείμενα νοσήματα και παίρνουν φάρμακα για ανοσοποίηση ή έχουν μεγάλη ηλικία άρα χαμηλή ανοσοαποκριση, οι εμβολιασμενοι δεν κινδυνεύουν από σοβαρή νοσηλεία ή ΜΕΘ.
      Καλό είναι να κρατάμε αποστάσεις και μέτρα προστασίας όλοι αλλά την πορεία της υγείας σου σχετικά με τον ιό την αποφασίζεις εσύ! Εμβόλιο και αν το κολλήσεις το περνάς σπίτι σου ή χωρίς εμβόλιο και ρισκάρεις να κολλήσεις άπαντες και με πιθανότητα νοσοκομείου ή ΜΕΘ.

      Ας το πάρουμε απόφαση πια

      • Γεια χαρά Ελένη 🙂 δεν είμαι ούτε έγινα ειδικός απλά παραθέτω τα λεγόμενα τους !!! Είναι θετικό να υπάρχει ελευθερία επιλογής σε μια ιατρική πράξη αυτό το ξέρουμε και το θέλουμε όλοι !! Όποιος θέλει να εμβολιαστεί ας το κάνει όποιος πάλι δεν θέλει ας μην το κάνει μέχρι εκεί !! Από κει και πέρα οι ιατροί είναι εκείνοι που γνωρίζουν ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν και ποιοι όχι αναλύοντας τους λόγους για την κάθε κοινωνικοί ομάδα !!

        • Δεν διαφωνώ μαζί σου. Απλά ξεκαθάρισα λίγο τα λεγόμενα σου. Οι ειδικοί θα αποφασίσουν όμως η δική μας ευθύνη είναι να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο για το καλό όλων μας. Ούτε η οικονομία ούτε η ψυχολογία μας αντέχει άλλα λοκνταουν. Με τον εμβολιασμό και την ήπια νοσηση τα αποφεύγουμε, προστατεύοντας τους ευπαθείς και συνεχίζουμε τον αγώνα της επιβίωσης.
          Οπότε δεν τίθεται θέμα “θέλω” να κάνω εμβόλιο ή όχι αλλά ρωτάω τον γιατρό μου αν η υγεία και η ηλικία μου πρέπει να κάνει εμβόλιο ή όχι! Επίσης αν έχω άτομα στον περίγυρο μου που πρέπει να προστατεύσω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.