kozan.gr: To σχόλιο αγανάκτησης της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας: “στάλθηκε ως ενίσχυση στην Αττική σε απόσταση 500 χιλιομέτρων… Αυτοί που το έστειλαν θα ανέβαιναν σε αυτό έστω και για μία βόλτα 5 χιλιομέτρων;”

28 Ιουλίου 2021
22:28
Η υπομονή έχει και τα όρια της… ΠΣ 1773 (όχημα φωτογραφία)…στάλθηκε ως ενίσχυση στην Αττική σε απόσταση 500 χιλιομέτρων… Αυτοί που το έστειλαν θα ανέβαιναν σε αυτό έστω και για μία βόλτα 5 χιλιομέτρων;
Και γιατί δεν στέλνονται διπλά πληρώματα σε τέτοια μακρινή απόσταση και έχουμε εκτός από τη συνδρομή σε συμβάντα όλο το προσωπικό στο δρόμο κάθε μέρα.
Και γιατί ενώ υπάρχουν πεζοπόρα τμήματα μαζεύουμε κόσμο από τους σταθμούς ως πεζοπόρο;
Δεν θέλουμε απαντήσεις στα ανωτέρω ερωτήματα αλλά λύσεις…
Τα λάθη δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται αλλά να διορθώνονται μια και καλή.

9 σχόλια

    • 1) η λύση (ουσιαστικό), λύσει (ρήμα)… 2) φραπέ κι ιδέα μάλλον είναι η ειδικότητα σου… 3) μπορείς κι εσύ να δοκιμάσεις μια πορεία λίγων χιλιομέτρων, όχι 500 και ανυπομονώ μετά να σχολιάσεις!!! Τζάμπα μάγκα.. Εξυπνάκια εε εξυπνάκια…

      • Υπάρχει και άλλη λύσει 6 μήνες καθαρισμός δασών και χώρους υψηλού κινδύνου από πυρκαγιές θα στείλω επιστολή στον υπουργό

        • Εμάς η δουλειά φίλε μου δεν μας φοβίζει και δεν μας φοβιζε ποτέ.. Η βλακεια μας φοβίζει που γίνετε επικίνδυνη.

    • Όντος η λύση είναι ο φραπές
      Θα ήθελα:
      Οι Γιατροί, οι Νοσοκόμοι, Οι Τραυματιοφορείς , και όλα τα επαγγέλματα υγείας, να τα πληρώνω και να πίνουν φραπέ.
      Στρατιωτικούς Αστυνομικούς και Πυροσβέστες να τα πληρώνω και να πίνουν Φραπέ.
      Θα ήθελα οι εκπαιδευτικοί, και τα άλλα επαγγέλματα που είναι σχετικά με την γνώση και την παιδία μας να μην προλαβαίνουν να ανασάνουν από την δουλειά, μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο να μην υπάρχουν εξυπνάκηδες που προτιμούν, τους πυροσβέστες να μην προλαβαίνουν να πιούν νερό, γιατί καίγονται τα σπίτια και τα χωριά μας , από το να είναι σε επιφυλακή στην σκιά ενός δέντρου
      Ντροπή.

  • Πολύ ωραίο πυροσβεστικό! Ιδανικό για το μουσείο της πυροσβεστικής! Με αυτό στέλνουν άνθρωπος στην Αθήνα; Δεν πειράζει ρε παιδιά έτσι κι αλλιώς ούτε Λάρισα δεν θα φτάσει. Αν πήγε ήδη τότε ένα μεγάλο μπράβο στον μηχανικό που το κάνει σέρβις.

  • Η πυροσβεστική και ο στρατός τα κάνουν μόνο αυτά να στέλνουν τέτοια οχήματα χιλιόμετρα μακριά…….Αλλά μετά από τόσα χρόνια πάνε σκυλιά είναι…..

  • Είναι ο παραλογισμός του Ελληνικού κράτους που στέλνει ενισχύσεις από τη Μακεδονία στην Αθήνα για κατάσβεση πυρκαγιάς. Πέρα από το ακατάλληλο όχημα, το κόστος σε καύσιμα και η εκτός έδρας των πυροσβεστών καθιστά παντελώς ασύμφορη αυτή τη μετακίνηση για τον Έλληνα φορολογούμενο.

    Αποδεικνύει ότι λάθος άνθρωποι τοποθετούνται σε θέσεις ευθύνης σε όλο τον κρατικό μηχανισμό. Ο διαχωρισμός κράτους-κόμματος πρέπει να προχωρήσει άμεσα.
    Οι ανώτεροι αξιωματικοί του Στρατού, της αστυνομίας, λιμενικού και πυροσβεστικής δεν μπορεί να επιλέγονται με κομματικά κριτήρια. Όπως βέβαια δεν είναι δυνατό να γίνονται προσλήψεις σε αυτές τις υπηρεσίες εκτός πανελλαδικών εξετάσεων ή γενικά χωρίς εξετάσεις που θα οργανώνει ο ΑΣΕΠ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.