kozan.gr: Aπευθείας ανάθεση, ύψους 24.800 ευρώ (με Φ.Π.Α), από το Δήμαρχο Βελβεντού, σε πολεοδόμο Μηχανικό με έδρα την Αθήνα, για την καταγραφή των κοινωνικών-οικονομικών, περιβαλλοντικών και πολεοδομικών δεδομένων για τις υπάρχουσες σήμερα χρήσεις γης της πολεοδομικής ενότητας του Βελβεντού

29 Ιουλίου 2021
15:39

 

Aπευθείας ανάθεση, ύψους 24.800 ευρώ (με Φ.Π.Α), από το Δήμαρχο Βελβεντού, σε πολεοδόμο Μηχανικό με έδρα την Αθήνα, για την καταγραφή των κοινωνικών-οικονομικών, περιβαλλοντικών και πολεοδομικών δεδομένων για τις υπάρχουσες σήμερα χρήσεις γης της πολεοδομικής ενότητας του Βελβεντού, προκειμένου να είναι δυνατή η αξιολόγηση της εφαρμογής των προβλέψεων του ισχύοντος γενικού πολεοδομικού σχεδιασμού στην περιοχή , πόσο επίκαιρες είναι κiι αν μπορούν να εφαρμοστούν οι προβλέψεις του καθώς και πόσο είναι συμβατές σε σχέση με το πρόσφατο πλαίσιο του Π.Δ 59/2018 για το περιεχόμενο και τις Κατηγορίες Χρήσεων γης των χωρικών/πολεοδομικών σχεδίων. Η συνολική διάρκεια της ανάθεσης είναι έξι (6) μήνες.

kozan.gr

7 σχόλια

  • Απευθείας ανάθεση και στας Αθήνας;

    Δεν υπάρχουν μηχανικοί στην περιοχή μας;

    Και γιατί δεν έγινε διαγωνισμός;

  • Και πολύ καλά έκανε για να βρεθεί λύση για τις χρήσεις γης με χαμηλή όχληση. Για πολλά χρόνια η πολεοδομία και οι λοιπές υπηρεσίες του Νομού δεν έκαναν τίποτα και κάποιες επιχειρήσεις στο Βελβεντό είναι ξεκρέμαστες. Το πολεοδομικό σχέδιο του Βελβεντού πάσχει σοβαρά από κάτι τέτοιες ανοησίες.

    • Υπάρχουν και ιδιώτες μηχανικοί στην περιοχή μας… Γιατί στην Αθήνα και μάλιστα με απευθείας ανάθεση;

  • Κρίμα Δήμαρχε! Πολύ κρίμα! Γιατί υποτιμάς το ντόπιο επιστημονικό πρωσοπικό ! Μάλλον θεωρείς τους Αθηναίους πιό ικανούς και τους Βελβενδινούς ή Κοζανίτες Μηχανικούς ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ !
    Ας πήγαινες τότε στην Αθήνα . Αυτό μάλλον σε χαρακτηρίζει!!!

  • ”ΈΧΩ ΠΑΡΕΙ ΥΨΗΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΖΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ( ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ) ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ” . ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΘΕΙΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.