Σκέψεις του Πάρι Κουκουλόπουλου για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Τα σενάρια

29 Ιουλίου 2021
17:53

Ενώ ο Γιώργος Κασαπίδης ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά για την εκ νέου διεκδίκηση της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, στο στρατόπεδο του ΚΙΝ.ΑΛ. έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις για το αντίπαλο δέος.

Εσχάτως έχουν επανέλθει τα σενάρια που θέλουν τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πάρι Κουκουλόπουλο να γλυκοκοιτάζει την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Οι παρεμβάσεις του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών για το μέλλον της Δυτ. Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή έχουν πυκνώσει και για πολλούς εκλαμβάνονται ως προάγγελοι υποψηφιότητας. Πάντως ο μακροβιότερος σε θητεία δήμαρχος Κοζάνης, θα ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος.

e-ota.gr

27 σχόλια

  • ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΑΡΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    • Ας προσεχε ο Κασαπιδης.Δεν ειναι κακο να ξαναγυρισει στην καμερα και στο μικροφωνο.Βλεπε τον Σταυρο τον Θεοδωρακη που απο αρχηγος κομματος ξαναγυρισε στα παλια τα στεκια.Αμα δεν τοχεις κανεις comeback που λεει πολυ σωστα και η λαιδη Αντζελα!!

  • Πάρη όρμα και παμε γερη για την περιφέρεια!!!αιντε επιτέλους μπας και αλλαξει τπτ στην περιοχή μας

  • Μεγάλο, κέρδος,για την Περιφέρεια,,. Είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος , χωρίς αμφιβολία ,θα κάνει έργο,,. Μακάρι να το αποφασίσει!!!!

  • ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑΦΘΑΛΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΧΟΧΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ

  • Μέχρι στιγμής ο κασαπιδης είναι φαινόμενο. Η τέχνη των εκλογών πρέπει να διδάσκει σε σεμινάρια τις νίκες του.
    Και τώρα έχει κλειδώσει ένα στόχο , που η εκπλήρωση του θα είναι επανάσταση για την περιοχή.
    Το Υδρογόνο.

  • Οι πολλοί πετυχημέμοι ερασιτέχνες συνεργατες της ΖΕΠ να κανουν εναν απολογισμό εξαμηνου να δουν τι πταίει ;

    Παίζουν Ε Εθνική αντι για Champions League ! Θα το πει καποιος στο Γεωργιο γιατι ο ιδιος δεν το βλεπει οτι σερνεται στο μηδεν αποτέελσμα από τους μετριους ;

  • Αχαχαχα ναι έλα Πάρη να γυρίσουμε 50 χρόνια πίσω… Να φέρουμε και Τσοχατζοπουλο και Κουτσογιωργα

  • Επόμενος Περιφερειάρχης να το θυμιάστε θα είναι ο Χάρης ο Κάτανας για να ξαναβρεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την θέση που της ΑΞΊΖΕΙ!!!!

  • Καλά η κοζαναρα δεν βάζει μυαλό με τίποτα!!!!
    Ένα είναι το σύνθημα που μας αρμόζει: μπρος πίσω,μπρος πίσω!!!!
    Ποποτας πόσα χρόνια μπροστά!!!!

  • Οι νέοι της Δυτικής Μακεδονίας κάντε τον απολογισμό σας και αναλογιστείτε γιατί λυμαίνονται τα όνειρα και τι μέλλον σας άνθρωποι οι οποίοι θα έπρεπε να ήταν υπόλογοι για τα δεινά του τόπου. Ο Κουκουλόπουλος και ο κάθε Κουκουλόπουλος καλά κάνει και διερευνά την πιθανότητα να κατέβει. Εσείς τι κάνετε; Αυτό είναι το ερώτημα.

  • Μιλάει ακόμη ο Κουκουλόπουλος και μου θέλει ξανά και καρέκλα;
    Από αυτόν περνάει τα τωρινά δεινά η κοζανη!!
    Έτσι έπρεπε να είναι η κοζανη όλα αυτά τα χρόνια με την μεγαλύτερη βιομηχανία της Ελλάδας;
    Μηδέν τιποτα δεν έχουμε!!! Βρε άντε σπίτι σου.

  • Πάρι κατέβα μήπως και γίνει κανένα θαύμα.

    Δεν σε συμπαθώ, δεν σε θεωρώ κάτι καινούργιο, πιστεύω πως ανήκεις στο παρελθόν και επίσης δεν σε θεωρώ τον καλύτερο πολιτικό.

    ΟΜΩΣ

    Εσύ ξέρεις πως να εξυπηρετείς το συμφερόν του τόπου χρησιμοποιόντας την κλασσική ελληνική μεθοδολογία, και αυτήν την στιγμή η περιοχή αυτό χρειάζεται.

    Προχώρα, μήπως και γίνει κάτι στην περιοχή.

  • ΠΑΡΗ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ… ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΙΘΑΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ? ΑΣΦΑΛΩ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑ. Η ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ.

  • Αφού ήταν είκοσι χρόνια δήμαρχος και η Κοζάνη είναι η χειρότερη πόλη της Ελλάδας, σαν βουλευτής ανύπαρκτος άιντε να τον βγάλουμε περιφερειάρχη για μηδενική προοπτική της περιφέρειας….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.