kozan.gr: Αυτή είναι η τελική μορφή του γκράφιτι, κάτω από τη γέφυρα, στον κόμβο Μαυροδενδρίου Κοζάνης, με θέμα την προσφυγιά και τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

30 Ιουλίου 2021
04:38

Αυτή είναι η τελική μορφή του γκράφιτι, κάτω από τη γέφυρα, στον κόμβο Μαυροδενδρίου Κοζάνης, με θέμα την προσφυγιά και τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Ιδέα, οργάνωση Ιωάννης Σαλονικίδης, υλοποίηση Γιάννης ΖάμκοςΟι φωτογραφίες είναι του Παντελή Αλεξιάδη.

9 σχόλια

  • ΕΥΓΕ!
    Εύγε για την ιδέα !
    για την προσφορά!
    για τη θέση επιλογής!
    για το θέμα!
    για την τόσο καίρια σύνθεση!
    για την τέλεια απόδοση!
    Εύγε για το παράδειγμα σε εποχή καταλυσης των πάντων…
    ΕΎΓΕ!!!!
    Απαιτείται απόδοση τιμής στον καλλιτέχνη για την ποιότητα, το ήθος, το παράδειγμα, τις αξίες.

  • Εύχομαι να καλλωπιστει ο περιβάλλων χώρος από την κοινότητα ώστε να τιμηθεί το έργο.
    Μακάρι να γίνει και η άλλη πλευρά ώστε να δώσει συνολική αισθητική στην κατασκευή όλη.

  • Πολύ ωραίο.

    Αναρωτιέμαι όμως ποια θα ήταν η αντιμετώπιση αν σε κάποιο ντόπιο χωριό γινόταν αντίστοιχο γκράφιτι για τους δικούς μας που αναγκάστηκαν να φύγουν ως πρόσφυγες μετά τον εμφύλιο και ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να επιστρέψουν

  • Ανατριχιαζω βλέποντας το και δεν είμαι καν Πόντιος. (Αγαπάμε Πόντιους όμως) Τέλειο το έργο, η ευχή μου είναι να μην βρεθεί κανένας μπαγλαμάς στον δρόμο τού και κάνει καμία βλακεία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.