kozan.gr: Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης δίνει όλες τις λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για το πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης (κι όχι εθελουσίας εξόδου) (Βίντεο)

30 Ιουλίου 2021
12:05

 

Ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης δίνει όλες τις λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για το πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης (κι όχι εθελουσίας εξόδου), που ψήφισε χθες το Δ.Σ. της ΔΕΗ.

12 σχόλια

  • Τι είναι βρε τα χιλιάρικα μαρουλόφυλλα!!! Για πόσο και πόσα θα σας πληρώνουμε???Επιστήμονες της NASA είσαστε……

    • Δεν βλέπεις ότι χάνονται 2500 θέσεις εργασίας για πάντα από την περιοχή αλλά βλέπεις ότι θα φύγουν με οικειοθελή οι εργαζόμενοι.
      Αν είχες καλή πρόθεση μπορεί να έλεγα εντάξει, τώρα όμως είσαι καλοπροαίρετος
      Αλήθεια εσύ πλήρωσες πολλές φορές την όποια οικειοθελή, για πες μας πόσο πλήρωσες για το ίδιο πράγμα στις τράπεζες ?? Έτσι για να έχουμε μια τάξη μεγέθους τι σου κόστισε.

  • Ο πρόεδρος τη θέλει να μας πει.. Ότι ο κύριος Στάσης και η κυβέρνηση είναι πολύ καλή και έβγαλέ ένα πρόγραμμα το οποίο εξυπηρετεί τους εργαζόμενους.. Να υποθέσω αυτό λέει..

  • μεχρι εχτές έβριζε την κυβέρνηση ο αδαμίδης και τώρα που τους μοιράζει λεφτά κάνει τον λαγό της διοίκησης της δεη. δεν υπάρχει ο αδαμιδης ξεπέρασε και την κομανέτσι . καλά από ψέμματα δεν το συζητάμε

  • Ντροπή να χαίρονται οι Συνδικαλιστές όταν η ΔΕΗ διώχνει τους εργαζόμενους με δήθεν εθελούσια….και να προσλαμβάνει νεους με 600 Ευρώ τον μηνα.
    …αντί να παλεύουν για το αντίθετο …ΚΡΙΜΑ.

    • Δεν διώχνει κανέναν μέχρι στιγμής η ΔΕΗ . Μόνο συνταξιούχους που θέλουν και μπόνους για να βγουν στην σύνταξη .
      Θα μπορούσε να τους συνταξιοδοτήσει χωρίς μπόνους .

  • Aυτοι που θα απολυθηκαν και θα απολυθουν οσονουπω στον Ιδιωτικο Τομεα τι θα τους δωσει η κυβερνηση; (Ξερω τι θα τους δωσει αλλα δεν μπορω να το πω!)

  • ΔΕΗ οχι δυο αλλά πολλών ταχυτήτων. Προφανώς αλλοι εργαζόμενοι είναι στις λιγνιτικες, κι αλλοι στα υδροηλεκτρικα γι αυτό κι εξαιρούνται. Και θαχουμε το φαινόμενο δυο συναδελφοι με τα ιδια χρονια υπηρσίας και το ιδιο κλιμάκιο να αποχωρούν με διαφορετικά bonus. Αλήθεια, πόσο μυαλό ήθελε να σκεφτειτε να μετακινησετε νεους στην ηλικία εργαζομενους που δεν θα ενταχθούν στο πρόγραμμα (και αναγκαστικά οπως εχει δηλωσει παλιοτερα η κυβερνηση θα τους στειλετε στις Περιφερειες και τους Δημους) στα υδροηλεκτρικά τής περιοχής που εχουν τόσες ελλείψεις και να ενταξετε στο πρόγραμμα καποιους συναδελφους απο εκεί;;

  • Αυτό είναι πρωτόγνωρο να βγαίνει το συνδικάτο και να προτρέπει τούς εργαζόμενους να αποχωρήσουν.
    Για να γίνετε πιστευτό κύριοι συνδικαλιστές αποχωρήσατε πρώτοι εσείς πού έχετε ξεπεράσει τα 55 χρόνια εδώ και πολύ καιρό
    Αδαμίδη είσαι 59 χρονών
    Μόσχο είσαι 58 χρονών
    Καραλευθέρη είσαι 59 χρονών
    Γιατί δεν φεύγετε;
    Απλά ή καρέκλα είναι γλυκιά και ξεχάσατε πού πέφτουν τα Ορυχεία γιαυτό κάνετε τα παπαγαλάκια της διοίκησης.
    ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ

  • Πες μας και τους μισθούς σας για να ξέρουμε…..Χωρίς πτυχία χωρίς τίποτα μερικοί εκεί μέσα παίρνουν τρέλα λεφτά ….με απολυτήριο δημοτικου ο άλλος είναι προϊστάμενος…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.