Υπεγράφη η ένταξη της Πράξης του έργου «Βελτίωση συνδετήριας οδού Α.Ε.Β.Α.Λ. και κόμβου Α.Ε.Β.Α.Λ.»

30 Ιουλίου 2021
12:29

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης υπέγραψε την Πέμπτη 22/7/2021 την ένταξη της Πράξης του έργου «Βελτίωση συνδετήριας οδού Α.Ε.Β.Α.Λ. και κόμβου Α.Ε.Β.Α.Λ.»,

Αντικείμενο του έργου το οποίο χρηματοδοτείται από το Π.Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας, είναι η βελτίωση σύνδεσης του πρώην βιομηχανικού χώρου του εργοσταστασίου της Α.Ε.Β.Α.Λ. με την Παλαιά Εθνική Οδό Πτολεμαίδας-Κοζάνης. Το συνολικό μήκος της οδού είναι 1.447,20 μέτρα, από την είσοδο του ΒΙΟ.ΠΑ, μέχρι την αρχή του ισόπεδου εγκεκριμένου κόμβου επί της παλαιάς Ε.Ο(κόμβος πρώην Α.Ε.Β.Α.Λ.). Η δημόσια δαπάνη της Πράξης ανέρχεται σε 1.247.480,86€

Οι προβλεπόμενες επεμβάσεις του έργου συνίστανται στην αλλαγή διατομής της οδού και στην εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού και κατακόρυφης σήμανσης βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι η βελτίωση του συνόλου των οδικών υποδομών με ταυτόχρονη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, καθώς επίσης και η υλοποίηση έργων που θα καταστήσουν τους χώρους υποδοχής επενδύσεων ελκυστικούς και απόλυτα λειτουργικούς.

 

3 σχόλια

  • Προφανώς έχουμε τρελαθεί εντελώς! …χωρίς να έχουν σφίξει ακόμη οι ζέστες.

    Ένα έργο στο πουθενά και χωρίς αντικείμενο, για έναν βιομηχανικό χώρο που μέχρι στιγμής δεν έχει σχεδιαστεί να γίνει κάτι και που αν κάποτε σχεδιαστεί, οι ανάγκες απόσυρσης της βιομηχανικής μονάδας και οι ανάγκες νέων κατασκευών θα καταστρέψουν τον δρόμο αξίας €1.247.480,86!!!

    Τέτοιου είδους επεμβάσεις γίνονται εφόσον ξέρεις και έχεις προγραμματίσει τι θα κάνεις, ώστε μόλις τελειώσεις, να ολοκληρώσεις με αυτή την επένδυση.

    Φυσικά όλα αυτά είναι καλές επενδυτικές πρακτικές, που όμως δεν εξυπηρετούν τη μικροπολιτική και ειδικά όταν ένας αντιπεριφερειάρχης προέρχεται από την Πτολεμαΐδα και μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να επιδείξει το ελάχιστο έργο, οπότε ας πετάξουμε στη μέση του πουθενά €1,25 εκ, για να έχουμε να λέμε στα καφέ της Πτολεμαΐδας ότι κάτι κάναμε.

    Γι αυτό δεν πρόκειται να πάμε μπροστά στην Ελλάδα, γι αυτό μόλις κάνουμε τον κύκλο μας θα ξαναενσκύψει η επόμενη χρεωκοπία.

    Με τις υγείες μας Γιώργη & Γρηγόρη!

  • “Στόχος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι η βελτίωση του συνόλου των οδικών υποδομών με ταυτόχρονη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, καθώς επίσης και η υλοποίηση έργων που θα καταστήσουν τους χώρους υποδοχής επενδύσεων ελκυστικούς και απόλυτα λειτουργικούς”¨.

    Δηλαδή αυτόν τον δρόμο περιμένουν οι επενδυταί για να μας γεμίσουν με εργοστάσια… Γι αυτό τόσα χρόνια δεν έγινε η αυτοκινητοβιομηχανία που μας έταζε κάποτε ένας δήμαρχος Πτολεμαΐδας, επειδή δεν υπήρχε διασυνδετήρια οδός ηλεκτροφωτισμένη και με μεγάλη διατομή.

    Λαμπρά!

    Πτολεμαϊδιώτες γρηγορείτε, έρχεται η ανάπτυξη!

  • Δίνει ψίχουλα η Περιφέρεια στην Πτολεμαΐδα για να κλείνει τα μάτια των κατοίκων.
    Όλα τα χρήματα πηγαίνουν στην Κοζάνη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.