kozan.gr: Σάββατο 31 Ιουλίου: 31 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 19 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών, 3 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2760 συνολικά στην χώρα

31 Ιουλίου 2021
17:32

31 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 19 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών, 3 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2760 συνολικά στην χώρα

9 σχόλια

  • 10 διασωληνωμενοι άνθρωποι ηλικίας 18 έως 39 ετών.
    Ποτέ μέχρι τώρα δεν υπήρξαν τόσοι σε ΜΕΘ αυτής της ηλικίας!
    Μην κάνετε εμβόλιο έχουν τζιπ ή θέλουν να χαλάσουν το DNA σας….
    Περιμένετε και χειρότερα…

    • Σιγα μην έχουν και φεράρι αχαχαχα ασε μας ρε φίλε με την προπαγάνδα σου , ειδες να λεει πουθενα ηλικίες και γράφεις οτι σε βολεύει για να τρομοκρατήσεις τον κοσμο?
      Αμα δεν θες τα χειρότερα να φροντίσεις να τηρείς τα μέτρα , να φοράς στους γάμους που πάτε μάσκες να μην συνωστίζεστε να πλένετε τακτικά τα χέρια σας και να κρατάτε τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου.
      Κανεις δεν σου εγγυάται οτι αν κανεις το εμβολιο μετα θα εισαι ατρωτος και δεν θα κολλησεις και δεν θα βρεθεις χτυπα ξυλο σε ΜΕΘ. Εκτος αν εχεις κανει ειδικη συμβαση με τον θεο εσυ και σου το ειπε.

    • Χτυπησε ο κορωνολαγνος της τηλεορασης!
      εχουμε και αλλα προβληματα αδελφε.
      εχουμε ζωη!
      ζησε και συ λιγο!
      ΞΕΚΟΛΑ!!!

  • Οι ηλικίες των διασωληνωμενων στις ΜΕΘ ανακοινώνονται καθημερινά στην ίδια ανακοίνωση με τα συνολικά κρούσματα πανελλαδικά και αναλυτικά κατά περιφέρεια όπως τα δημοσιεύει και το κοζαν. Οπότε φιλαράκι ξεστραβωσου, μάθε να ψάχνεις και να διαβάζεις ολόκληρες δημοσιεύσεις και μην τρως άλλο σανό.
    Αναφέρθηκα σε 10 άτομα νεαρής ηλικίας σε ΜΕΘ. Δεν είπα ότι οι εμβολιασμενοι είναι ατρωτοι ή ότι δεν οφείλουν να τηρούν τα μέτρα. Το εμβόλιο προστατεύει από σοβαρή νοσηλεία ή ΜΕΘ, δίνοντας σου λιγότερες πιθανότητες να κολλήσεις και να μεταδωσεις.
    Τα πράγματα είναι απλά…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.