kozan.gr: Εμφάνιση αρκούδας, με το αρκουδάκι της, κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης, στο δρόμο προς τον Αϊ-Λια

31 Ιουλίου 2021
22:46

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, την εμφάνισή της, μαζί με το αρκουδάκι της, έκανε τα ξημερώματα του Σαββάτου, γύρω στις 03:00, μια αρκούδα, κοντά στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης, στο δρόμο προς τον Αϊ-Λια. Όσοι κινούνται σε αυτή την περιοχή ας είναι προσεκτικοί.

14 σχόλια

  • Ο καλός Αρκτούρος που είναι τώρα να πάρει μέτρα?Α ξέχασα μόνο άμα βρουν καμία χτυπημενη τρέχουν.Μηπως πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας?

    • Πάμε πάλι από την αρχή. Ναι. Ο αρκτουρος φίλε μου ασχολείται μόνο με το καταφύγιο και τις αρκούδες που έχουν πρόβλημα υγείας. Δεν είναι αρμοδιότητα του αρκτουρου οι αρκούδες που ζουν στη φύση.

  • Ρε ασχετε, ξερεις ποια ειναι η αποστολη του Αρκτουρου…

    Παντως δεν ειναι για πχ αμα δαγκωσε μια αρκουδα το μπαρμπα Γιωργο στην Ανω Κολοπετεινιτσα

    Μαθε κομπλεξικε πρωτα για ποιο λόγο υπάρχει ο αρκτουρος… Ασχετε

    • κ ευγενικε. Η καλη παρουσια του αρκτουρου ειναι να βγαζει προς θεαμα αρκουδες κ λυκους για 10 ε για 5 λεπτα. αυτος ειναι ο λογος που ουρλιαζεις. 5 λεπτα καναμε στους λυκους γιατι ειδαμε μια ουρα στα 2 χλμ και να μην τα ενοχλησουμε αλλο! ποιος σεβεται ποιον; αλλα βεβαια τα 10ε τα θελουν αλλα δε τα σεβοντε

  • Η περιοχή εδω και χρόνια διατηρεί Αρκούδα η οποία εμφανίζεται κατά περιόδους αφήνοντας τα αποτυπώματα της ακόμη και δίπλα στην εκκλησία του Αηλιά .Οι λόγοι που δεν έγινε γνωστό είναι πρωφανείς.Το ζώο δεν πειράζει κανέναν εαν δεν το ενοχλήσουμε εμείς.Επίσης η περιοχή διατηρεί και τουλάχιστον ένα ζευγάρι λύκων.
    Να μην ανησυχούμε τα ζώα αυτά ζούν αρμονικά εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή χωρίς να πειράξουν κανέναν, τα πολιτισμένα ΖΩΑ όμως είναι το πρόβλημα…η έστω μερικά από αυτα.Ευχαριστώ.

  • 02:45 Σάββατο πρωί στην δεύτερη στροφή είδα το αρκουδάκι,δεν πρόλαβα να βγάλω βίντεο για 15 μέτρα το είχα μπροστά,κ μπήκε αριστερά στον πεσμένο φράχτη πριν τη στροφή για το εκκλησάκι…όλα αυτά ανεβενωντας…μαμά ? δεν είδα…

  • Ναι έτσι είναι. Το αρκουδάκι φυλάει τσίλιες και αυτή σου ζητάει να της δώσεις ότι έχεις πάνω σου. Αν δεν το κάνεις τότε σε τρώει ζωντανό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.