Δήμος Κοζάνης: Διαμαρτυρία αναγνώστριας για τα αδέσποτα: “Έχουν περάσει δύο χρόνια και τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο”

1 Αυγούστου 2021
22:04

Θέλω να ρωτήσω κάτι τι θα γίνει με τα σκυλιά η δημοτική αρχή θα τα μάζευε σε δέκα μέρες .Έχουν περάσει δύο χρόνια και τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο. Μένω σε χωριό όλη τη νύχτα γαβγίζουν ασταμάτητα δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι αυτοί που θα καθάριζαν την πόλη ας τα πάρουν στα σπίτια τους. Δεν αντέχουμε άλλο αλλά τι τους νοιάζει αφού έπιασαν την καρέκλα για μας θα νοιάζονται.

15 σχόλια

  • Καλά τι περίμενες…. ότι θα κάναν κάτι…??!!
    Θ
    Σε 1,5 χρόνο που θα πλησιάζουν οι επόμενες εκλογές θα σου υποσχεθούν τα ίδια και φτου κι από την αρχή….

  • σαν δεν ντρεπομαστε χασαμε καθε ανθρωπια και μας φταινε τα καημενα τα ζωακια.γιαυτο θα μας καψει ο θεος.3 γατες δηλητηριασανε στην πολυκατοικια που μενω σε 4 μηνες,τι φταινε μπορει να μου πει κανεις;τι κακο μπορει να κανει μια γατα;αλλα αν δεν δεις ποιος το εκανε δεν μπορεις να το αποδειξεις.οι ανθρωποι γιναμε σκληροι δεν μας εμεινε ανθρωπια,ευτυχως στην περιπτωση μου δεν την εχασα και ταιζω τοσα και τοσα αδεσποτα εξω στη γειτονια,χωρια που εχω και στο σπιτι μου τη γατα .
    κοζαν κανε ο,τι μπορεις να θιγεις θεματα για τα ζωακια και τις συνθηκες που ζουν ως αδεσποτα,που αυτα θελουν φροντιδα,σε παρακολουθω 15 χρονια και περιμενω μια καλυτερη ευαισθησια

    • Μπράβο σου πρέπει να είμαστε όλοι συνηδειτοποιημενοι για τα αδέσποτα ζώα . Και γω τα ταιζω και τα βοηθαω όσο μπορώ όλοι οι πολίτες πρέπει να το κάνουν αυτο

    • Στην παλιά χωματερή της Κοζάνης να δείτε πεταμενες ψυχές! Χωρίς φαγητό και νερό! Χωρίς στειρωσεις! Ο πολιτισμός από κει φαίνεται, αλλά στο Δημοτικο Συμβουλιο της πόλης μας είναι ανύπαρκτος! Καμία πρόνοια! Μόνο τα φωτοβολταϊκά τους ενδιαφέρουν!

      • δεν φταίει, αλλά να βγάζει σέλφι στην παραλία τόσο ανεύθυνα και ανέμελα ενώ καιγόταν η Αχαία και η Ρόδος είναι θέμα, άλλωστε με το μάτι αντιπολιτεύτηκε και στην πολιτική εκμετάλευση των νεκρών

  • Ποιος τα αφήνει αυτά τα σκυλιά . Η μήπως πέφτουν από τα σύννεφα? Το 70% των αδέσποτων είναι εγκαταλελειμμένα από τους πρώην ιδιοκτήτες . Δηλαδή τα αφήνετε και μετά λέτε γιατί υπάρχουν . Επίσης οι κυνηγοί τα έχουν αστειρωτα και πολλαπλασιάζονται και μετά τα παρατάνε πολλές φορές μέσα σε σακούλες στα σκουπίδια. Όχι όλοι μη τσουβαλιαζουμε αλλά μερικοί. Σας ενοχλούν γιατί γαβγίζουν εμ σκυλιά είναι γαυγιζουν τι θέλετε να βελαζουν η να κελαηδανε? Εσείς όταν σκουζετε όλη μέρα καλά ειναι?Καταλάβετε το και νομικά και λογικά τα αδέσποτα είναι πολίτες της πόλης αυτής με δικαιώματα . Για να μειωθούν πρεπει σταδιακά να στειρωθουν και να εφαρμοστεί το μέτρο του τσιπαρισματος και όποιος αφήνει σκυλί φυλακή και πρόστιμο όπως λέει ο νόμος . Τα περισσότερα είναι φυλησυχα δε σε ενοχλούν αν δε τα ενοχλήσεις αντίθετα προστατευουν κιόλας τις γειτονιές.Μαθετε να συμβιωνετε με άλλα πλάσματα και άλλους ανθρώπους μην είστε απολίτιστοι.Λίγο νερό και φαι θέλουν τπτ άλλο. Αφήστε τη μνησικακία σας και κοιτάξτε να κάνετε κάνα καλό για τα ζώα και για τους ανθρώπους γενικά για ψυχές και πλάσματα αντί να προσπαθείτε να καταστρέφετε τη ζωή κ τη φύση κοιτάξτε να συμβάλλετε σε αυτή γιατί αν καταστραφεί πιστέψτε με δε θα σας αρέσει το αποτέλεσμα. Και μη διανοηθειτε να βάλετε φολες . Αυτά για να ξηγιομαστε βάλτε μυαλό μην παρατατε τα σκυλιά έξω σα στημένες λεμονοκουπες όταν σας χαλάει τη μόστρα και κοιτάξτε να βοηθήσετε κάνα ζωντανό.

  • Και εγώ ζωοφηλη είμαι έχω και σκύλο και τον αγαπώ πολύ δεν είπα ότι φταίνε τα ζώα αλλά αυτοί που τα εγκαταλείπουν και αυτοί που θα τα προστατευαν

  • Η καραμέλα με την αγάπη προς τα ζώα συσχετισμένη με την ύπαρξη αδέσποτων να σταματήσει….
    Δεν ανακαλύψαμε στην Ελλάδα την ζωοφιλια…. ή μάλλον την σκυλοφιλια για να είμαστε πιο ακριβείς….
    Στο εξωτερικό γιατί δεν βλέπεις αδέσποτα? Εκεί δεν αγαπάνε τα ζώα?
    Οι ακαθαρσίες σε όλο τον δημόσιο χώρο τι είναι? Κουλτούρα…. υγιεινή….η αγάπη προς τα ζώα….???

  • Να μάθετε να συμβιωνετε μαυτα και ότι άλλο έχει ζωή μέσα του δεν φτιάχτηκε οκοσμος μόνο για τους ανθρώπους.δεν είναι επιλογή τους να είναι αδεσποτα..

    • τα αδέσποτα δεν έχουν θέση στον αστικό ιστό, μόνο έγκλειστα σε καταφύγια, όχι ελεύθερα. Την ευαισθησία σου να την δείξεις στην αυλή και μέσα στο σπίτι σου, μάζεψε τα φρόντισε τάισε τα στο σπίτι σου μέσα ΜΟΝΟ.

  • Όλοι εσείς που δείχνετε ευαισθησίες για τα ζώα, μακάρι να κάνατε το ίδιο και για τους ανθρώπους!!! Πού είναι το ενδιαφέρον και η αγάπη για τους συνανθρώπους μας; Πουθενά!!!!
    Δεν υπάρχει σεβασμός ούτε απέναντι στα άτομα με χρόνια νοσήματα, το λέω γιατί κι εγώ είμαι ένα από αυτά και υποφέρω εξαιτίας της αναισθησίας πολλών συμπολιτών μου!!!!
    Αγαπάτε τα ζώα κύριοι και κυρίες μου; Πάρτε στα σπίτια σας!!!!
    Σε καμιά άλλη χώρα δεν υπάρχουν αδέσποτα, μόνο εδώ!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.