Έμαθα πως είσαι manga: Γιατί στην Ιαπωνία ο Τεντόγλου είναι στο δεύτερο σπίτι του – Ο νεαρός αθλητής του άλματος εις μήκος γουστάρει τα διάσημα κινούμενα σχέδια και κόμικς της Ιαπωνίας

1 Αυγούστου 2021
22:19
Κανένα σχόλιο

Η αλήθεια, αγαπητές φίλες και φίλοι είναι ότι ο προορισμός είναι το Τόκιο και όχι ας πούμε το Κιλκίς – κοινώς, είναι συναρπαστικό κι ελκυστικό από μόνο του και δεν είναι απλά ο τόπος που θα ανταγωνιστείς με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου. Αυτό δε σημαίνει ότι το βλέπουν όλοι με τον ίδιο τρόπο, γιατί για κάποιους είναι το απόλυτο place to be, ο πιο hot προορισμό. Μιλάμε φυσικά για τον Μίλτο Τεντόγλου, ταλεντάρα του άλματος εις μήκος και μέλους της χορηγικής ομάδας της Stοiximan, ο οποίος έχει και μια τελείως απωανατολίτικη πλευρά!

Γιατί ο 23χρονος αθλητής από τα Γρεβενά είναι μεγάλος fan της κουλτούρας της Ιαπωνίας και το ότι τα κόμικ διαβάζονται ανάποδα δεν τον πτοεί καθόλου. O Μίλτος Τεντόγλου κάνει μαθήματα ιαπωνικών και ασχολείται φανατικά με τα πασίγνωστα κόμικς και καρτούν που μας έχει μάθει η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου: Είναι φανατικός οπαδός των manga και των anime και όπως κάθε σωστός οπαδός, διαβάζει τεύχη και βλέπει επεισόδια μανιωδώς.

Αυτά, δηλαδή, από την πλευρά του One Piece και του Naruto, γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου είναι επίσης ένας σπουδαίος αθλητής: Το 2016, εκπροσώπησε τη χώρα μας  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πηδώντας στα 7,64m. Από το 2016 είναι αήττητος σε όλα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών Ανοιχτού και Κλειστού Στίβου και το 2021 με επίδοση 8.60m πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα. Με λίγα λόγια, το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό!

Όμως ό,τι κι αν συμβεί στο Τόκιο, το σίγουρο είναι ότι θα βρει λίγο (ή πολύ χρόνο) για να πάει να αδειάσει το κοντινότερο βιβλιοπωλείο ή κομιξάδικο!

Πηγή luben.tv

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.