Τεντόγλου: «Δεν περίμενα το χρυσό, ειδικά με αυτόν τον τρόπο»

2 Αυγούστου 2021
06:34
Κανένα σχόλιο

Ο Μίλτος Τεντόγλου μάλλον… αιφνιδιάστηκε με το χρυσό μετάλλιο, όπως προκύπτει τουλάχιστον από τις δηλώσεις του.

Υπερβολικά… χαλαρός ο Μίλτος Τεντόγλου «υποδέχτηκε» τη νίκη του και το χρυσό μετάλλιο στο μήκος.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, κάτι παραπάνω από ειλικρινής, παραδέχτηκε πως δεν έκανε τον αγώνα που ήθελε και μάλιστα είπε πως ο Ετσεβαρία ήταν καλύτερος στον αγώνα από αυτόν, όμως παρ’ όλα αυτά στο τέλος κατάφερε να του πάρει το χρυσό μετάλλιο.

«Δεν το περίμενα το χρυσό, ειδικά έτσι. Δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες και δεν έβγαινε το άλμα. Στο τέλος έκανα ίδια επίδοση με τον Κουβανό που ήταν καλύτερα σήμερα από μένα. Όμως κέρδισα. Στο τελευταίο άλμα απλά προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι. Το σκεφτόμουν περίεργα. Δεν το έβρισκα σήμερα. Εκανα ένα άλμα σαν αυτά που κάνω συνήθως και ήμουν τυχερός που ήταν 8,41μ.» είπε ο Τεντόγλου, που όταν ρωτήθηκε για το πως νοιώθει που θα ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής. «Δεν νοιώθω κάτι αυτή τη στιγμή»…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.