kozan.gr: Οι δηλώσεις της μητέρας του Μίλτου Τεντόγλου και του ανθρώπου που “ανακάλυψε” τον Μίλτο – H ζωντανή σύνδεση της ΕΡΤ1 με τα Γρεβενά, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου (Bίντεο)

2 Αυγούστου 2021
07:29

Οι δηλώσεις της μητέρας του Μίλτου Τεντόγλου και το ανθρώπου που “ανακάλυψε” τον Μίλτο. H zωντανή σύνδεση της ΕΡΤ1 με τα Γρεβενά, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου.

10 σχόλια

  • Μπράβο στο παλληκάρι,μπράβο και στον κ.Παπανίκο που διέβλεψε την εξ´ελιξη του Μίλτου και δεν χάθηκε ένα ταλέντο!

  • ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ,ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΟΥΣ . ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ.Γιαννακοπουλος Μπάμπης.

  • Τρισμεγιστε αθλητη.. Σευχαριστουμε για την εθνικη αναταση που μας προσεφερες σε μια τοσο δυσκολη περιοδο!!

  • Μπράβο στο παληκάρι να τον χαίρεται με υγεία και ευτυχισμενο η μανούλα του και πάντα να έχει επιτυχίες να κάνει περήφανους όλους μας!

  • Η αλήθεια είναι ότι το φαινόμενο Τεντογλου δεν το παρακολουθουσα μεχρι πολυ προσφατα.
    Ακούγοντας σήμερα την μητέρα του ομως, συγκινήθηκα διπλά, γιατί καταλαβαίνεις αμεσως για τι επίπεδο και τι ποιότητα ανθρωπων μιλαμε.
    Συγχαρητήρια Κυρια μου, να χαίρεστε το παιδι σας, ακομη κι αν δεν τα καταφερνε να μπει στα μετάλλια, μονο συγχαρητήρια μπορούμε να σας δώσουμε.
    Το να αναγνωριζει κάποιος την συμβολη ολων οσων βοήθησαν την πορεια του, ειναι χαρακτηριστικό μονο των άξιων ανθρωπων.
    Και πάλι συγχαρητήρια.

  • Μπράβο Μίλτο για το χρυσό που μας χάρισες….Μηνε όπως είσαι μην αλλάζεις τίποτα στον χαρακτήρα σου ….Και μη ξεχάσεις ποτέ την καταγωγή σου ….Συγχαρητήρια και πάλι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.