Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών Ι. Γιάτσιου για το χρυσό του Μ.Τεντόγλου

2 Αυγούστου 2021
10:33
Κανένα σχόλιο

«Χαίρετε! Νενικήκαμεν!», θρυλείται πως αναφώνησε ο Φειδιππίδης, ο ταχύτερος ημεροδρόμος του αθηναϊκού στρατού, τον οποίο απέστειλε ο στρατηγός Μιλτιάδης προς βοήθεια στην Σπάρτη κατά των Περσών και επιστρέφοντας ανήγγειλε τη νίκη στη μάχη του Μαραθώνα.

Μια τέτοια μέρα ξημέρωσε για τα Γρεβενά και τον κόσμο όλο, η νίκη όμως είναι μόνο δική σου, Μίλτο. Διάνυσες πολλά χιλιόμετρα, από το στάδιο των Γρεβενών στα στάδια που χτίστηκαν για Ολυμπιονίκες.

Επιστρέφεις ίδιος, ο Μίλτος Τεντόγλου που όλοι ξέρουν, μαζί με ακόμη ένα όνομα, αυτό του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ.

Σήμερα είσαι ο Αγγελιαφόρος των Γρεβενών σε όλον τον κόσμο.

Θερμά συγχαρητήρια σε εσένα και στους γονείς σου! Να σε χαίρονται! Να σε χαιρόμαστε!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.