kozan.gr: Καρφί Γ. Αδαμίδη για Μητσοτάκη & Κυβέρνηση ΝΔ: “Δε μπορούμε να αφήνουμε ενεργειακά εξαρτημένη την χώρα” (Ηχητικό)

3 Αυγούστου 2021
09:56

 

Ο Γ. Αδαμίδης μίλησε, χθες, στην εκπομπή του Real Fm 97.8 σε σχέση με τη διασφάλιση της επάρκειας του ηλεκτρικού συστήματος και τα σχέδια αντιμετώπισης που έχουν εκπονηθεί λόγω  των υψηλών θερμοκρασιών, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: “Δε μπορούμε να αφήνουμε ενεργειακά εξαρτημένη την χώρα”. Aκούστε το ηχητικό

 

 

10 σχόλια

    • Τράβα ρε φίλε για δουλειά και άσε τις αμπελοφιλοσοφιες στα κανάλια είχες πάθει αλαλεια με τον κοντό τον αρχηγό σου!!!!

      • Γιατί έχει άδικο; κάθε καλοκαίρι δεν δουλεύει στο όριο το δίκτυο; κάθε καλοκαίρι δεν γίνεται έκκληση για σωστή διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας; δεν υπάρχει το νυχτερινό τιμολόγιο; πρώτη φορά τα ακούτε εσείς.

  • Άλλο 2% και άλλο 20%… τι δεν καταλαβαίνεις; Το ένα είναι συμπλήρωμα και το άλλο είναι εξάρτηση της χώρας…

  • Οι εκπομπες διοξειδιου του ανθρακα εφτασαν 50 με 60 ευρω ο τονος!!! Ποιος θα τα πληρωσει αυτα κυριοι δεητζηδες? Εσεις απο την τσεπη σας? Δεν νομιζω!!!!!! Η μηπως θα τα πληρωσουν οι συνδικαλιστες? Εδω γελανε!!!

      • Να κάνατε σωστή διαχείριση στα οικονομικά της εταιρίας, με ότι συνεπάγεται, να μην φτάναμε σε αυτό το σημείο.

      • 70% πανω οι ΑΠΕ!!!!! Που το ειδες αυτο ανθρωπε μου!!! Πλεον ο λιγνιτης ειναι πιο ακριβος και απο τα διαμαντια!!! Μην κρινετε τα παντα με κοματικες παρωπιδες!! Ο τσιπρας οταν ερχοταν στην περιοχη ελεγε ζητω ο λιγνιτης,οταν εφτανε στην βεροια ελεγε ζητω οι ΑΠΕ!!!

    • Ο λιγνιτης 60 χρονια σε ταιζει υπνε ε υπνε
      γι αυτο και απολαμβανεις τα αγαθα του
      για να βγαινεις σημερα εδω μεσα και να αναπαραγεις τις ιδιες ουρδες που λεει και ο ”κυριος” που το παιζει πρωθυπουργος οποτε το θυμαται και δεν λειπει διακοπαρες χειμωνα καλοκαιρι. Αιντε μπραβο…
      δεν θα κανουμε εμεις την περιοχη κρανιου τοπο για να εξυπηρετουμε τους φιλους μας τους πλουσιους ιδιωτες.

      Πιστευε εσυ και στην κοκκινοσκουφιτσα αμα λαχει προβλημα σου… αμα νομιζεις οτι θα σε σωσει το υδρογονο και το φυσικο αεριο που θα γινει του αγιου ανημερα…ζησε με αυτα.

  • Γιωρικαμ ας ο Πορτορας, ή κακιά κυβέρνηση και ο κακος Μητσοτάκης έδωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εθελουσία έξοδο συνταξιοδότησης,με μπόνους εξόδου στην δική σου περίπτωση,και πολλών άλλων συναδέλφων της τάξεως περίπου των 50000 ευρώ!! Ερώτηση, εσύ θά κάνεις χρήση αυτού του προνομίου; Ερώτηση δεύτερη, θά είσαι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της ΓΕΝΟΠ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.