Πτολεμαϊδα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 4/8, πολιτών που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

3 Αυγούστου 2021
14:00
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ  4-8-2021 ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30 μμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ MAIL,TΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΠ ,ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΑΣ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ,ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

66 σχόλια

    • Oχι κυριε όπως είδατε δημοσιεύθηκε. απλά να γνωριζετε δεν κανετε σχολιο κι εμφανίζεται αμέσως. πρεπει να το διαβασουμε πρωτα, εσεις ειχατε 3 λεπτα που το στειλατε και μας ρωτησετε αν κοπηκε.

      • Κάνεις λάθος ότι θίγει τον παραθεριστη του Σουνίου κόβεται. Αυτόν που ο λόγος του είναι συμβόλαιο και ακολουθεί την τακτική με την αναδρομική ισχύ των νόμων οι οποίοι καταργούν τα πάντα. Α όλα αυτά τα κάνει παίζοντας νταούλι.

      • Οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, πέραν του ότι είναι αντισυνταγματικοί και αντιβαίνουν προς κάθε έννοια δικαίου και κάθε έννοια ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, αποτελούν ανήθικη επιχείρηση από την ίδια
        την ελληνική πολιτεία εναντίον των πολιτών της.

        Δεν το καταλαβαίνεις ! είσαι ακόμα στην κούνια που σε κούναγε.

        • Η ελευθερία σου σταματάει όταν κινδυνεύει η δική μου ελευθερία. Μάθε να ζεις με κανόνες για αλλιώς πρέπει να επιλέξεις κάποιο βουνό και να βάζεις τους δικούς κανόνες και να περνάς καλά. Εγώ δεν σε θέλω δίπλα μου σε ένα θάλαμο νοσοκομείου να κινδυνεύει η ζωή μου για την δική σου απόφαση.

      • Πράγματι το αστείο του μπλε τσίρκου παρατράβηξε και πολύ το ανεχτήκαμε ως τώρα
        ώρα να παίρνουν δρόμο πριν φύγουν διαφορετικά

  • ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΥΝΑΝΙΟΣ ΑΥΝΑΝΙΔΗΣ…

    ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΩΝ ΝΕΦΙΛΙΜ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΝΑΝΙΜ…

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

    • Αγαπητέ ειδικέ και είρωνα θα σου απευθύνω μόνο μία ερώτηση, για ποιο λόγο μας κυνηγάνε να κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο, ενώ προχθές γνωστός μου εμβολίασε τω παιδάκι του με εμβόλιο που κυκλοφορεί χρόνια και είναι δοκιμασμένο και πλήρωσε παρακαλώ 195 ευρώ από την τσέπη του, διότι δεν καλύπτουν το κόστος τα ασφ. ταμεία. Δεν θυμάμαι ποιο εμβόλιο ήταν, αλλά αν ρωτήσεις κάποιο φαρμακοποιό θα το διαπιστώσεις. Περιμένω απάντηση όμως τεκμηριωμένη.

      • Σε κυνηγάνε να κάνεις το συγκεκριμένο εμβόλιο εσένα και σε όλο τον πλανήτη μπας και τελειώσει αυτή η τρέλα που ζούμε ρε εκτός τόπου και χρόνου.Πέθανε και πεθαίνει κόσμος και κοσμάκης και εσείς…

      • ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
        1/ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ «ΓΝΩΣΤΟΥ» ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ «ΚΑΠΟΙΟ» ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩ ΕΓΩ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ; ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΓΝΩΣΤΟ» ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΟΙΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ… ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ , ΟΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
        2/ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΥΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ
        ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ… ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…. ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ…. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
        ΠΩΣ ΛΕΜΕ «ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ»…Η ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
        «ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΣΑΝ»;
        ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑ ΕΜΒΟΛΙΟΥ…

      • Αγαπητέ ανεξάρτητε το εμβόλιο στο οποίο αναφέρεστε το bexsero κοστίζει 105 ευρω στους γονείς ανα δόση. Δεν είναι μέσα στα υποχρεωτικά εμβόλια και γι’αυτο το πληρωνουμε αν θέλουμε να το κάνουμε στα παιδιά μας. Να ειστε σίγουρος ότι αν υπηρχε πανδημία μηνιγγιτιδόκοκκου οροομάδας Β στην χώρα θα παρεχόταν δωρεάν απο το κράτος. Σε αντίθεση με τον sars-cov-2 που έχει σκοτώσει 13000 συμπατριώτες μας μέσα σε ενάμισι χρόνο, έχει αφήσει αναπηρίες σε πόσους χιλιάδες ακόμη κ μας έχει διαλύσει οικονομικά κ ψυχολογικά όλους.

    • Αστο μην το παλευεις…δεν εχεις χιουμορ
      αναπαραγεις τις ιδιες μπουρδες που βλεπεις στο φατσοβιβλιο σου και νομιζεις οτι επειδη τα εγραψες και με κεφαλαια φωναζεις κιολας και εχεις και δικιο αχαχαχαχα! Αντε φαε τον σανο του Κουλη και χαλαρωσε!

  • Εγω προτεινω απο εδω και περα οταν εχουμε καποιο προβλημα υγειας να μην πηγαινουμε σε γιατρο,αλλα να απευθυνομαστε σε αυτους που πηγαινουν σε αυτες τις συγκεντρωσεις!!!! Χαχαχαχχαχαχα!!!!!

    • Εγώ προτείνω να πας εσύ σε ψυχίατρο, και μία ερώτηση και προς εσένα, γιατί στην τηλεόραση καλούν 5-6 συγκεκριμένους επιστήμονες που είναι υπέρ των εμβολιασμών και δεν καλούν και κάποιους που έχουν αντίθετη άποψη, για να βγάλει και ο κόσμος τα συμπεράσματά του, μέσα από τα επιχειρήματα που θα παρουσιάσουν και οι δύο; Αυτό δεν σας υποψιάζει σε τίποτε;

      • Εισαι γιατρος και ξερεις? Οταν στον στρατο μας κανανε εμβολιο γιατι εκει εκατσες και στο κανανε χωρις
        να πεις τιποτε? Γιατι εκει δεν ζητησες εξηγησεις για το τι εμβολιο ειναι αυτο? Αλλα εκει δεν σε επαιρνε!!!! Οσο για το ποιος χρειαζεται ψυχιατρο κοιταξου στον καθρεφτη και θα δεις!!!!

    • Εγώ προτείνω από δω και πέρα να ακούμε τις ουρδες του Μητσοτακη και του Χαρδαλια οταν αρρωσταινουμε
      γιατι ειναι και πολυ σχετικοι με τα λοιμοξιολογικα θεματα ασε που εχουν και τις μελετες αχαχαχαχαχαχαχαχα!

  • Εύχομαι σε όλους αυτούς που θα πάνε στην συγκεντρωση να μην κάει ποτέ η γουνα τους απ’ τον κορονοιο, να μην χάσουν ποτέ αγαπημένο τους πρόσωπο και ποτέ να μην κινδυνέψουν οι ιδιοι….γτ αν έστω και μια ελπίδα σε δίνει αυτό το εμβόλιο να μην καταλήξεις στη ΜΕΘ αξίζει να το κάνεις.

  • Εύχομαι σε όλους αυτούς που θα πάνε εκεί να μην κάει ποτέ η γουνα τους από κορονοιο,να μην χάσουν ποτέ αγαπημένα τους πρόσωπα και να μην νοσήσουν ποτέ οι ίδιοι. Γτ έστω και μια ελπίδα να σου αφήνει αυτό το εμβόλιο να μην καταλήξεις στη ΜΕΘ αξίζει να το κάνεις.

  • Όχι ρε πάλι αυτοί. Ο δήμος η αστυνομία πως δίνουν τέτοια άδεια για τέτοιες επαναλαμβανόμενες εκδηλώσεις?? Φτάνει πια με τους ψεκασμούς.

  • Οι μεταλλάξεις γίνονται γιατί δεν χτίστηκε τοίχος ανοσίας.Έχουμε ένα όπλο και γυρίζουμε το κεφάλι.Κινδυνευουμε όλοι εμβολιασμενοι και μη από τους αρνητές οι οποίοι όταν έρθει η ώρα θα παρακαλάνε για ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο. Με αυτή τη λογική μην πάτε σε γιατρούς, μην κάνετε κανένα εμβόλιο,χημειοθεραπειες ,εξωσωματικές!!!!

    • Μαριάννα, με όλο το σεβασμό στην άποψή σου, γιατί κάνεις άστοχες συσχετίσεις; Η χημειοθεραπεία είναι υποχρεωτική; Όποια δεν κάνει εξωσωματική τιμωρείται με αναστολή εργασίας; Τα αποτελέσματα της εξωσωματικής τα δείχνεις για έλεγχο στα καφενεία και στα ψητοπωλεία; Τα δείχνεις στον εργοδότη;

      • Δεν είναι υποχρεωτικά όλα αυτά γιατί δεν μεταδίδονται στους άλλους, αρχηγέ. Αν πιστεύεις ότι δικαιούται ο κάθε υγειονομικός να σπέρνει τον ιό σε ασθενείς του νοσοκομείου δεν σέβομαι καθόλου την άποψη σου.

        • Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διασπείρει τον ιό. Πώς βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα; Δεν έχει σχέση το εμβόλιο με την εξωσωματική. Αυτό γράφω. Και σ’ αυτό διαφωνείς;

    • Τι λες κυρια μου πας καθολου καλα?
      ΤΙ σχεση εχει το εμβολιο για το κορονοιο με τις χημειοθεραπειες και τις εξωσωματικες που αναφερεις?
      Εντελως ασχετη και αστοχη η συγκριση που εκανες

    • Μια χαρά τα λες Μαριάννας μου !!! Έτσι ακριβώς είναι αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που κοιτάνε τον ποπό τους και όχι το κοινωνικο σύνολο .

  • Όπως δηλώνουν, αρνητές του εμβολίου και όχι του ιού. Ελπίζω στον συνωστισμό της πλατείας να φορούν όλοι μάσκες και να κρατούν αποστάσεις. Άλλωστε είναι σκεπτόμενοι πολίτες και όχι τίποτα ψεκασμενοι

  • Η ώρα 9:31 μας λένε ότι είναι νύχτα , εγώ όμως θέλω να σας πω να μην τους πιστεύεται έξω είναι μέρα και έχει ήλιο . Το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας λέει ότι είναι νύχτα για να μας βάζει να κοιμάμαστε και να κάνουν ανεχλοτητα τις βρωμοδουλειές τους . Σας καλώ το Σάββατο σε διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία με θέμα η ΝΥΧΤΑ είναι ΜΕΡΑ .
    ΨΕΚ , ΨΕΚ, ΨΕΚ.

    • Στις 9:31, που γράφεις, είναι μέρα, γιατί είναι πρωί. Νύχτα είναι στις 21:31. Αλλά και στις 21:31 που για σένα είναι νύχτα, για μένα είναι μέρα. Ζω στην Αυστραλία!?? Δεν χρειάζεται να κάνεις διαμαρτυρία. Όσα σου γράφω είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένα. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα τους ειδικούς.

      • Συγγνώμη έχεις δίκαιο ξέχασα το μ.μ . Τώρα για πες μου οι 13000 νεκροί από τι ακριβώς έχουν πεθάνει ? Οι χιλιάδες που έχουν νοσηλευτεί από τι ακριβώς έχουν νοσηλευτεί ? Η απάντηση είναι μια από COVID και η λύση είναι μια ΕΜΒΟΛΙΟ . Το ότι αναφέρεις κάθε φορά κάποιον επιστήμονα που έχει αιρετικές απόψεις επι του θέματος δεν σημαίνει ότι έχεις δίκαιο σε αυτά που λες . Είστε μειοψηφία αλλά δυστυχώς επικίνδυνη . Τώρα όσον αφορά το αστειο ότι ζεις στην Αυστραλία μακάρι να ζούσες μπας και έβαζες μυαλό .Στην Αυστραλία με δέκα κρούσματα κλείνουν ολόκληρες πολιτείες με αυστηρό lock down , δεν κάνουν ψεκασμένες διαμαρτυρίες .
        ??

        • Καλέ μου άνθρωπε, τι είναι αυτά που γράφεις; Από τους πρώτους έκανα το εμβόλιο. Σε ποια μειοψηφία ανήκω; Ποιον επιστήμονα ανέφερα; Για την ημέρα και τη νύχτα σου γράφω, όχι για το εμβόλιο…

          • Αλίμονο !!!! Μας επεισες !!!!Δούλεψε τον εαυτό σου όχι εμένα . Ποιο εμβόλιο έκανες ρε μεγάλε !!!! Αν το έκανες δεν απαντούσες στο ειρωνικό μου σχόλιο για τους ψεκασμένους συμπολίτες μας που κατεβαίνουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα εμβόλια . Έξυπνε !!!

          • Επίσης το σχόλιο μου για την ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ήταν γενικό δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις ότι όλα όσα αναφέρεις είναι επιστημονικός αποδεδειγμένα ?
            Μάλλον εσυ έχεις μπερδευτεί λίγο.

  • Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι όταν το μισό ημισφαίριο της Γης έχει μέρα το άλλο μισό έχει νύχτα, γιατί η Γη έχει σχήμα σχεδόν σφαιρικό (γεωειδές). Τέλος πάντων αρκετά το τραβήξαμε. Στα του εμβολίου συμφωνούμε. Ίσως αυτό να έχει μεγαλύτερη σημασία…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.