kozan.gr: Αύγουστος 2017: Όταν ο σημερινός Δήμαρχος Βελβεντού Μ. Στεργίου έκανε αντιπολίτευση για το νερό στη Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Σερβίων – Βελβεντού απορρίπτοντας τις “δικαιολογίες” της περί υπερκατανάλωσης, προτείνοντας, μάλιστα, λύσεις ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι και σήμερα (Αύγουστος 2021) η δική του Δημοτική Αρχή, “κόβει” το νερό γιατί όπως λέει υπάρχει υπερκατανάλωση επειδή κάποιοι επιμένουν να το σπαταλούν με τα λάστιχα στους δρόμους

4 Αυγούστου 2021
07:34

Αύγουστος 2017: Όταν ο σημερινός Δήμαρχος Βελβεντού Μ. Στεργίου έκανε αντιπολίτευση για το νερό στη Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Σερβίων – Βελβεντού απορρίπτοντας τις “δικαιολογίες” της περί υπερκατανάλωσης, προτείνοντας, μάλιστα, λύσεις ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα το καλοκαίρι και σήμερα (Αύγουστος 2021) η δική του Δημοτική Αρχή, “κόβει” το νερό γιατί όπως λέει υπάρχει υπερκατανάλωση επειδή κάποιοι επιμένουν να το σπαταλούν με τα λάστιχα στους δρόμους. Δείτε τις δύο αναρτήσεις από το προσωπικό προφίλ του Δημάρχου Βελβεντού.

 

 

25 σχόλια

  • Ας βγαλει μια διαταγη οτι απαγορευονται τα λαστιχα. καλα γιατι εκπλήσσεστε παιδια. οταν αναλαμβανεις την εξουσια ξεχνας τι ελεγες παλια και κανεις τα ιδια με εκεινους που κατηγορουσες.

  • Είναι γνωστό ότι ο κύριος Δήμαρχος άλλα έλεγε πριν να εκλεγεί και άλλα πράττει τώρα. Η ηθική του αγώνα για την ανεξαρτησία του Δήμου πήγε περίπατο.

    • Τι δεν ισχύει από όσα έλεγε ο Δημαρχος; Δεν είμασταν 40 μέρες χωρίς νερό το 2017; Τώρα μας πείραξαν οι 5 ώρες τα μεσάνυχτα; Έλεος.

      • Αν εφάρμοσε τις λύσεις που πρότεινε το 2017, με τις βροχές των τελευταίων ετών, το Βελβεντο δε θα έπρεπε να έχει πρόβλημα λειψυδρίας. Ή δεν τις εφάρμοσε ή τις εφάρμοσε και είναι ελλιπείς.

  • Ανεξάρτητα αν έχει υπάρχει ανακολουθία στα λεγόμενα του δημαρχου ξέρουμε καλά όλοι μας ότι ενώ το νερό είναι ένας υπερπολυτιμος φυσικός πόρος υπάρχουν και οι τύποι που ποτίζουν απλόχερα τα τσιμέντα για να δροσίζονται και δεν τους καίγεται καρφί για τίποτα και για κανέναν….

  • Γιατί ενοχλείτε τον δήμαρχο; ο άνθρωπος ήθελε την εξουσία και την πήρε. Από εκεί και πέρα ποιος θυμάται τι έλεγε το 2017; Άλλωστε τότε δεν ήταν καν Δήμος… Τώρα που πρέπει να περάσει από την θεωρία στην πράξη υπάρχει πρόβλημα. Στα λόγια οι λύσεις είναι πολύ εύκολες, στις πράξεις πάντα υπάρχει “δυσκολία”. Το 2021 φτάσαμε σε σημείο να ζητιανευουμε για νερό…

  • Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο Καταφύγι πάνω από 1 μήνα αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε μέχρι που έμεινε και το Βελβεντό χωρίς νερό. Πρόεδρος Καταφύγιου και δήμαρχος βελβεντου ανύπαρκτη. Λένε συνέχεια ότι το πρόβλημα θα το συζητήσουμε στη λαϊκή συνέλευση στις 8/8/2021. Δηλαδή η λαϊκή συνέλευση θα αποφασίσει εάν και πότε θα πιω νερό; σε αυτό το χωριό τελικά έχουμε παρεξηγήσει και υπερεκτιμηση τη λαϊκή συνέλευση… Έτσι δώστε στον κόσμο να φάει σανο,αλλά βρίσκεται και τα κάνετε.

    • Με το δήμο διαλυμένο δεν είχε προτεραιότητα το Καταφυγι μας φίλε. Από το χωριό είμαστε 200 άνθρωποι για 15 ως 30 μέρες το χρόνο στο χωριό. Είμαι σίγουρος ότι μέσα στην τετραετία θα γίνουν και εδώ πράγματα όπως έγιναν και προ των Σερβίων.

      • Ήδη πέρασαν 2 χρόνια και δεν έγινε τίποτα. Όσο για προ Σερβίων δεν σχολιάζω άστο… Δεν προλαβαίνω να μετράω έργα. Προτεραιότητα και άμεση μάλιστα είναι το νερό! Ειδικά για ένα πρόβλημα που το ξέρει χρόνια, αλλά το έδωσε σημασία μόλις έφτασε στο Βελβεντό και κόπηκε εκεί το νερό.

  • Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην λες, λέμε εμείς στον Βελβεντό,
    Δήμαρχε καιρός να βγουν στη φόρα και όσα εσύ και η παρέα σου κάνατε σε όσους είχαν πιο λογική σκέψη από την αρχή της υπόθεσης “Ανεξάρτητους Δήμος Βελβεντού, τότε που λοιδορούσατε τους λογικά σκεπτόμενους τους πετροβολουσατε ακόμη και τα μνήματα σπάσατε …..

  • μπραβο στο κοζαν για την ενημερωση και την αληθεια!!!ο συγκεκριμενος κυριος που τυγχανει να ειναι και σημερινος Δημαρχος ενω ειχε πει οτι δεν θα ξαναειναι. Για εμας που μενουμε στο Βελβεντό δεν μας εκπλησει, απλα ακομη μια φορα η επιβεβαιωση μας για τις πρακτικες του μας ικανοποιει. Βελβεντο! Δυνατο! Ανεξαρτητο και χωρις νερό!

  • Η τακτική γνωστή, όταν ειμαστε εξουσία μας φταίνε οι άλλοι και όταν κάνουμε αντιπολίτευση μας φταίει η εξουσία. Φαντάζομαι τα ίδια και χειρότερα θα πεις στους Καταφιώτες στη λαϊκή συνέλευση. Το θέμα είναι όμως αν θα σε πιστέψουν ή θα σε γιουχάρουν. Εκτός κι αν ακολουθήσεις τη γνωστή τακτική του προηγούμενου προέδρου, που εφαρμόζεις κι εσύ πολύ καλά: κάνω λαϊκή συνελευση για τα ματια του κόσμου και φέρνω τους δικούς μου για να με χειροκροτούν και να περνάω ό,τι θέλω και όπως το θέλω . Πλέον σε έχουμε μάθει και ξέρουμε και το τι κάνεις για το χωριό μας. Πρόσεχε όμως μην καταντήσεις από δήμαρχος κλητήρας όπως συνέβει και με τα νέα σου “φιλαράκια” σε Κατερίνη και Καταφύγι…

  • Οι ωραίοι κήποι των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτυωσης θέλουν κ νερό….. Μη τα θέλετε όλα δικά σας….

  • Σοβαρολογείτε όλοι; Πέρασαν εξι βδομάδες με δυνατό καύσωνα και δεν κοπηκε το νερό ούτε μια ώρα και το έκοψαν απο το Δήμο για 5 ώρες για να γεμίσουν οι δεξαμενές επειδή αυτές τις μέρες υπήρχε σπατάλη με πλύσιμο δρόμων.
    Θυμάστε να είχε καύσωνα το 2017; που μας είχαν το νερό κομένο καθε μερα 15 ώρες όλο το καλοκαίρι και το 2018 και το 2019;
    Σοβαρά μιλάτε; Δεν βλέπουμε που οι εκλεγμένοι τρέχουν όλο το 24ωρο και πως αναμορφώνεται το Βελβεντό; Μηχανήματα δικτυα δρομοι; Έτσι είμασταν ως το 2019; Παρακαλούσαμε να ρθουν για μια βλάβη νερού 10 μέρες και τώρα ερχονται αμεσως. Ή μηπως δεν καταστράφηκαν τα δικτυα απο τις βροχές πέρσι το καλοκαίρι και τα έκαναν από την αρχή; Βγάλτε τα εσώψυχα σας αλλά κάνει μπαμ ότι είστε βαλτοί.

    • Καλά άστο…. Καληνύχτα και συγνώμη αν σε ξυπνήσαμε. Διάβασε καλά πιο είναι το πρόβλημα και μετά απαντάς. Στο Καταφύγι καποιοι στον καύσωνα δεν είχαν ούτε 5 ώρες νερό για ένα μήνα σχεδόν. Εσάς κόπηκε 5 ώρες και τρελαθήκατε. Συγνώμη που διαμαρτυρωμαστε κιόλας. Αν δεν μπορείτε σπίτι, να αναλάβει άλλος. Αλλά τι λεω; κάποιοι δεν καταλαβαν ούτε το άρθρο.

    • Τι εγινε Μανωλη θιχτηκες? ασε τα εσψωυχα και μαθε να δεχεσαι την κριτικη. μια χαρα σοβαρολογουμε και σχολιαζουμε τα δικα σου γραφομενα. του τοτε και του τωρα. δικασ ου γραφομενα ειναι εκτις αν δεν ειναι μανωλη να μας το πεις. με την λογικη σοηυ και ο κοσματοπουλος τοτε μπορουσε να βρει δουο σωρο δικαιολογιες τις οιποιες οπως εγραφες τοτε οντως εβρισκε. μνην κανεις λοιπον και εσυ το ιδιο. μια χαρα εκτεθηκες. εσυ τα ελεγες για περκατανασλωσεις και τωρα μας λες για λαστιχα.

  • Γενικά το νερό είναι πολύτιμο, υπερκατανάλωση υπάρχει σίγουρα, όταν βλέπω κάτι θείες και θείους να ποτίζουν την άσφαλτο με πιάνει τρέλα. Λες και ποτίζουν τα δέντρα. Να δρουσις η γειτονιά παιδάκιμ..

  • ΔΗΜΑΡΧ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ?? ΔΕΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ

  • Ο ίδιος τόπος, οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια σπίτια , ξαφνικά στους πρόποδες των Πιερίων με τόσες πηγές δεν φτάνει το νερό. Τι κάνουν οι αρμόδιοι , άλλα το 2017 άλλα το 2021 δε βρίσκουμε άκρη, τάχα είπαμε καλύτερα με το Δήμαρχο Βελβεντού κι αυτός τα ίδια το μόνο που τον νοιάζει είναι η εικόνα του. Τώρα θέλει να πάει και στο Καταφύγι για Λαϊκή συνέλευση να πει τι; για νερό;; τι γίνεται για μέρες κόβεται τι έκανε με τόσες καταγγελίες, για δρόμο εντός και εκτός οικισμού τίποτα συνεχώς ατυχήματα στραμπουλήγματα, σκασμένα λάστιχα από σίδερα που εξέχουν αυτά ποιος τα πληρώνει;; τίποτα δεν έκανες μόνο εμπάθειές και έριδες σπέρνεις. Άκουσα για χρηματοδότηση στο σπίτι του Ζορμπά ύψους 300.00,00 ευρώ είμαστε σοβαροί από πού θα έρθουν επισκέπτες από το πουθενά; χωρίς πρόσβαση έχουμε μείνει, θέλουμε έργα Δήμαρχε όχι φιγούρες . Αλλοίμονο μας αν πιάσουμε φωτιά ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί εσένα σε κατέχει η ανικανότητα και η υπεροψία άσχετα δηλαδή συναισθήματα και εκτός πραγματικότητας. Μην πας στο Καταφύγι χωρίς να έχεις ξεκινήσει κάτι προς όφελος του χωριού, από λόγια μας χορτάσες είσαι πολύ χειρότερος από παλιά τι άλλαξε δεν είσαι αυτός που ξέραμε προσγειώσου επιτέλους για το καλό όλων.
    Ένας πατριώτης και λάτρης του βουνού.

    • Έλα τώρα που δεν ξέρεις τι άλλαξε; είναι κοινό μυστικό σε καταφύγι και βελβεντο. Απλά οι καταφιωτες κρατήσατε ουδέτερη στάση και δεν στηρίξατε το βελβεντο για ανεξαρτησία την περίοδο 2010-2019. Από τότε σας το κρατάει και το έχει πει πολλές φορές σε συζητήσεις ότι το Καταφύγι τελείωσε για αυτόν. Μην περιμένετε έργα στο χωριό σας. Κανας δρόμος αν γίνει και αυτός απτην περιφέρεια, αλλιώς ξεχάστε το. Έχει βρει κάποιους δικούς του να τον χειροκροτουν και χαιρεται.

    • Βγες να τα πεις στη συνέλευση μάγκα μου. Να πάρεις και τις απαντήσεις για το οικόπεδο γιατί αυτό σε καίει.

      • Ποιο οικόπεδο; ότι να ναι λέτε. Ούτε καν με ενδιαφέρει η συνέλευση σας. Άλλωστε τίποτα δεν αλλάζει. Εσείς παραμυθιαζεστε ότι κάτι θα αλλάξει. Δεν πειράζει κάντε τη συνέλευση σας μπας και πάρετε αξία. Αν θέλεις να απειλησεις κάποιον καντο επώνυμα αν έχεις κότσια, αλλιώς κρύψου στην ανωνυμία σου. Άλλωστε είναι γνωστός ο τρόπος λειτουργίας σας, όλοι το ξέρουν. Μόλις πει κάποιος, κάτι εκτός προγράμματος κάνετε φασαρία. Νερό, δρόμοι, πλατεία, σπίτι Ζορμπά,οταν γίνουν αυτά τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε καληνύχτα! Α και μην ξεχάσετε να πείτε και για τις ανεμογεννητριες, που ανήκουν στο νόμο Πιερίας, αλλά θα διαμαρτυρηθειτε εσείς απτο νόμο Κοζάνης. Η παράνοια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.