kozan.gr: Συνεχίζουν να δίνουν μάχη οι πυροσβέστες στην ευρύτερη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής – Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχαιρένουν το έργο τους – Δηλώσεις του Αντιδημάρχου του Δήμου Κοζάνης Πολιτικής Προστασίας Γ. Δουγαλή (Φωτογραφίες & Βίντεο)

5 Αυγούστου 2021
13:35

 

Συνεχίζουν να δίνουν μάχη οι πυροσβέστες στην ευρύτερη περιοχή της Ζωοδόχου Πηγής. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχαιρένουν το έργο τους. Δηλώσεις του Αντιδημάρχου του Δήμου Κοζάνης Πολιτικής Προστασίας Γ. Δουγαλή.

Ένα σχόλιο

  • κ Δουγαλή Αντιδήμαρχε και προϊστάμενε πολιτικής προστασίας (να σε κάνει ο Θεός) 4 μέρες τώρα που φλέγεται η περιοχή που ήσασταν να σας δούμε εκεί πάνω; Τώρα μπήκα στο site και είδα ότι εκθειάζεται μόνο τον εαυτό σας. Πολιτική προστασία από το σπίτι δεν γίνεται. Ούτε καν στα μέσα του Δήμου υδροφόρες που υπηρετείται δεν αναφέρεστε αλλά και στους κατοίκου του Πολυμήλου. Από πιο χωριό είπαμε ότι είστε; Από τη Μηλωτή η από Μηλιά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.