Κινητοποιούνται οι Τσοτυλιώτες για να ενισχύσουν με κρύα νερά τους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τη φωτιά – Το μήνυμα που κοινοποιούν στο facebook

5 Αυγούστου 2021
21:57
Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή SOS!!!
Ο ΠΕΝΤΆΛΟΦΟΣ ΚΑΊΓΕΤΑΙ!!!!! Ένα πανέμορφο μέρος με Πεύκο και έλατο στον Πεντάλοφο Βοΐου Κοζάνης καίγεται εδώ και μέρες!!!! 80-90 παλικάρια της πυροσβεστικής δίνουν μάχες με τις φλόγες και τις αυξημένες θερμοκρασίες που επικρατούν για να μείνει το δάσος μας πράσινο και όχι κάρβουνο!!!!! Όλοι μαζί!! Να στείλουμε αυτά τα 90 παλικάρια ένα μήνυμα ότι είμαστε ΕΔΩΩΩ ΕΊΜΑΣΤΕ ΔΊΠΛΑ ΣΑΣ!!! ΒΑΡΆΤΕ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ!!!!!!!!
Θα ήθελα να παρακαλέσω όλο τον κόσμο μικρούς μεγάλους νέους γέροντες άντρες γυναίκες Τσοτύλιοτες νεαπολητες και όλα τα περίχωρα!! Βάλτε κρύα νερά στην κατάψυξη από τώρα!!! Μπορεί να φέρει ο καθένας ότι μπορεί!! παγωμένα νερά κούρασαν μπισκότα κονσέρβες ότι μπορεί ο καθένας αλλά το κυριότερο νερό παγωμένο από κατάψυξη!!
Αύριο 6-8-21 και ώρα από τις 9:00 έως τις 12:30 το μεσημέρι θα υπάρχει φορτηγό ψυγείο έξω από το κρεοπωλείο NISIS για να γίνει η αποθήκευση και 12:31 αναχωρεί για το μέτωπο της φωτιάς!!!!
ΤΟ ΔΆΣΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ!!!!!!!
ΑΝ ΕΝΩΘΟΎΜΕ ΌΛΟΙ ΕΊΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΤΡΈΜΕΙ Η ΓΗΣ!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΡΑΝΤΕΒΟΎ ΑΎΡΙΟ ΣΤΙΣ 9:00 ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΔΆΣΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΉ SOS!!!!!!!!!!! Κάντε μία κοινοποίηση στόμα με στόμα να το μάθει ο κόσμος όλος.
Το άρθρο το βρήκαμε ανεβασμένο από τον Άγγελο Φωτοκεχαγιά!!!

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.