Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, περίπτωση αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος που διαπράχθηκε την 30-04-2017 στη Θεσσαλονίκη και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος 31χρονου ημεδαπού.

 

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (03-05-2017) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, διενήργησαν έρευνα στην οικία 31χρονου στην οποία ανευρέθηκε σταθμευμένο ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει άγνωστος άνδρας από περιοχή των Ιωαννίνων πρωινές ώρες της 29-04-2017, και στη συνέχεια σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, το διέθεσε στον 31χρονο, ο οποίος γνωρίζοντας ότι αποτελεί προϊόν κλοπής το αποδέχτηκε έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.