Πτολεμαΐδα: Εθελοντές προετοιμάζονται για τα μέτωπα του πυρός

9 Αυγούστου 2021
10:41

Οι φωτιές που καίνε την Ελληνική γη και οι άνθρωποι που αγωνίζονται για την κατασβεσή τους κατάσβεσης οδήγησαν έναν στρατιωτικό από την Πτολεμαΐδα να δημοσιοποιήσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση του να βρεθεί στα μέτωπα του πυρός αναζητώντας  και άλλους εθελοντές. Σε λίγες ώρες απάντησαν θετικά δύο συνάδελφοι του. Το ζητούμενο, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι μόνο η καλή πρόθεση αλλά οι σωματικές αντοχές και η γνώση που θα πρέπει να έχει κάποιος ώστε στις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες της μάχης με τις φλόγες να μπορεί να ανταπεξέλθει προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε εκείνους που έχουν καταπονηθεί από την εξαντλητική προσπάθεια  για να δαμάσουν τη φωτιά.

Ο Δημήτρης Ζαφειρίδης δηλώνει πανέτοιμος για την αποστολή, αξιοποιώντας την άδεια του, ενώ, σήμερα οι δύο συνάδελφοι του θα ζητήσουν την σχετική έγκριση από την υπηρεσία τους, ώστε το ταχύτερο δυνατό να αναχωρήσουν για κάποια από τις περιοχές που δοκιμάζονται και να προσφέρουν βοήθεια.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

4 σχόλια

    • Τελικά αποφάσισε να μην χαλάσει τις ημέρες αδείας του τρέχοντας στα βουνά της Ευβοίας για βοήθεια αλλά στις παραλιες της για ρακέτα μόλις καθαρίσει το τοπιο απο την στάχτη, αυτός μέχρι εχτές βόλταρε στην Πτολεμαΐδα ρε.

    • Μπα, έχουν πιάσει δουλειά στο πληκτρολόγιο και κατηγορούν αυτούς που είναι στο απέναντι πληκτρολόγιο ότι κάθονται και δεν βοηθάνε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.