Πτολεμαίδα: Ομάδα πολιτών διοργανώνει, την Τετάρτη 11/8, συγκέντρωση – εκδήλωση ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών άλλα και την πορεία της χώρας

10 Αυγούστου 2021
07:26

Προσκαλούμε όλους εσάς που αποτελείτε αυτό που λέγεται ζωντανό κύτταρο αυτής της πόλης όπως φορείς ,συλλόγους, άνεργους ,συνταξιούχους κλπ ,αλλά και κάθε ενεργό πολίτη που θέλει να συμμετέχει στην εκδήλωση μας που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης της Πτολεμαΐδας την Τετάρτη 11-8-2021 και ώρα 8.30μμ, ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών ,άλλα και την τραγική πορεία της πορείας της πατρίδας μας που είναι ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική της καταστροφή.Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους όσους θέλουν να καταθέσουν την άποψη τους ,αλλά και για προτάσεις συντονισμένων δράσεων και ενεργειών. Οι ώρες είναι κρίσιμες για όλους μας. Πρέπει να τους σταματήσουμε στον κατήφορο που έχουν πάρει πριν να είναι αργά!! Τα πρόγραμμα της εκδήλωσης θα συμπεριλαμβάνει εγγραφές νέων μελών,προβολή αφυπνιστικών βίντεο ,ομιλίες παρευρισκομένων , συζήτηση για την αποστολή αναγκαίων ειδών στους πυρόπληκτους της Εύβοιας ,ανάγνωση επιστολής για την σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου Πτολεμαΐδας και έγκριση της από τους παρόντες(απαιτούνται τουλάχιστον 25 υπογραφές) .Δεν περισσεύει κανένας σε αυτή την μεγάλη μάχη που πρέπει να δοθεί για την επιβίωση τη δική μας ,του τόπου που ζούμε άλλα και της πατρίδας μας !!! Ας αφήσουμε στην άκρη όλα όσα μας χωρίζουν κι ας κρατήσουμε όλα όσα μας ενώνουν! Αυτό άλλωστε έχει αποδεικτεί πολλές φορές στη μακραίωνη ιστορία της χώρας μας και οδήγησε το λαό μας σε ιστορικές νίκες !!! Τώρα είναι η ώρα όλων των Ελλήνων!!! Να μην λείψει κανείς !!Με μπροστάρη μας τον ΧΡΙΣΤΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα !!!!

ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

24 σχόλια

  • Για τους συγκεκριμένους ταιριάζει η παροιμία εδώ καράβια χάνονται βαρκούλες αρμενίζουν. Τι να πει κανείς η χώρα μας έχει υποστεί μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές στην ιστορια από τις πυρκαγιές και αυτοί θα διαδηλώσουν για το εμβόλιο.
    Έγινε ρε ΨΕΚ αφού δεν καήκαμε από τις φωτιες ας πεθάνουμε από τον COVID .

      • Όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από την Ελλάδα δυστηχως στο θέμα το πυρκαγιών στάθηκαν ανίκανες . Τουλάχιστον με δαύτους δεν θρηνήσαμε νεκρούς . Δεν θυμάμαι καμία διαμαρτυρία σας για τους νεκρούς στο Μάτι . Για αυτό μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας το θέμα σας είναι ένα και μοναδικό το ΕΜΒΟΛΙΟ εκεί έχει κολλήσει το ψεκασμένο σας μυαλό .

    • Η ανικανότητα της ψεκασμενης σας κυβέρνησης για τις φωτιές άλλωστε τα είδαμε τα χαίρια τι έκαναν 7 μέρες που ο κόσμος καιγόταν , δεν αναιρεί το γεγονός ότι επιβάλλετε και διχαστικά αφηγήματα της πλάκας. Κοινώς επειδή μεσολάβησαν οι φωτιές που δεν ήσασταν ικανοί να βοηθήσετε δεν σημαίνει ότι ξεχάστηκε και το επίσης σοβαρό ζήτημα των εμβολίων που επιβάλουν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ οι κλεφτοδεξιουληδες του άρπα κόλλα και της φανφαρολογιας.

  • Ποια είναι αυτή η ομάδα πολιτών; Δεν έχει κάποιους υπεύθυνους; Είναι κάτω από 25 άτομα που χρειάζονται οι υπογραφές τους για την έγκριση της διαμαρτυρίας; Ο κάθε πικραμένος μπορεί να βγαίνει στις πλατείες και να διαδηλώνει; …ιδίως όταν είναι δημόσιος υπάλληλος και έχει ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους…

  • ο Χριστός και η Παναγία είναι μπροστάρηδες;;;;;;;
    Τους ρωτήσατε;;;;;;
    Μήπως είναι απασχολημένοι στην Εύβοια, την Μάνη, την Αττική, την Ηλεία και δεν μπορέσουν να έρθουν;

  • Οταν θα κατοικηθει ο πλανητης αρης ειμαι σιγουρος οτι ολοι αυτοι θα ειναι οι πρωτοι κατοικοι!!!!!

    • Κι όμως μόνοι είναι. Πήγαν την πρώτη φορά πόσος κόσμος. Τους πήραν χαμπάρι και τη δεύτερη φορά ακόμα λιγότεροι (δικαιολογία ότι έβρεχε, χα!), ε την τρίτη δεν πήγε σχεδόν κανείς.
      Αφού είναι συγκεκριμένα άτομα, συγκεκριμένου πολιτικού χώρου που “κρύβονται” πίσω από το ομάδα πολιτών γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινε ούτε ένας έξω από αυτούς.

  • Τι να πεις όλα χαμένα είναι….ναι στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου για όλους….!!!!! Εκτός όσων αποδεδειγμένα και για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να το κάνουν, οι υπόλοιποι όλοι!!!!!!!!

    • Εμβολιασμένοι και μη έχουν το ίδιο ιικό φορτίο !!!

      accinated and unvaccinated individuals have similar viral loads in communities with a high prevalence of the SARS-CoV-2 delta variant
      BMJ
      Ρώτα το γιατρό σου ! Γιατί εσύ δεν φαίνεσαι να καταλαβαίνεις και πολλά.

      • Δηλαδή κινδυνεύουμε να νοσήσουμε το ίδιο ? Για αυτό όλες οι εντατικές είναι γεμάτες ανεμβολιαστους .Η Γερμανία σήμερα αποφάσισε ότι από Σεπτέμβριο σε κλειστούς χώρους θα μπορούν να παραβρίσκονται μόνο εμβολιασμένοι ή με αρνητικό pcr test . Το ίδιο έχουν αποφασίσει και οι περισσότερες χώρες που έχουν εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια .
        Μάλλον εσυ κάτι παραπάνω ξέρεις από όλους αυτούς τους ηγέτες των χωρών .

  • Το κράτος μας περνάει πολύ δύσκολες μέρες και κάθε οικογένεια με τις δικές τις δυσκολίες και αγωνίες να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση με τις απολύσεις δεν είναι μόνο η σωματική υγεία είναι και η πνευματική,ψυχολογική που την έχουμε ξεχάσει δεν είναι ώρες διχασμού αλλά ενότητας.Εύχομαι και παρακαλώ να επιτρέψουν να γίνουν οι Ευλογημένες Λιτανείες!

    • Οι ασθένειες αντιμετωπίζονται με την επιστήμη και όχι λιτανείες . Επίσης για να μην υπάρχουν απολυσεις κάνετε το αυτονόητο εμβολιαστείτε . Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει αυτή η ιστορία με τον COVID έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε .

        • Για αυτό δεν έμεινε δέντρο για δέντρο στην Βόρεια Εύβοια επειδή έκανε το θαύμα ο Αγιάννης ο Ρώσος .Σέβομαι την πίστη σου αλλά δεν λύνονται όλα τα θέματα μέσω αυτής , για αυτό και όλες οι εκκλησίες του κόσμου καλούν τους πιστούς να εμβολιαστούν . Σου εύχομαι από καρδιάς να μην νοσήσεις και να είσαι πάντα γερός .

  • Μήπως οι ίδιοι πήραν τον κατήφορο; Μήπως ετοιμάζουν κάποιο κόμμα; Γιατί μιλάνε για ότι είναι ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και δεν παραδέχονται ότι δεν πιστεύουν καν ότι υπάρχει ιός;Μάσκες δεν φορούν στις συγκεντρώσεις τους.Ας υπογράψουν ότι δεν θέλουν να νοσηλευτούν άμα αρρωστήσουν.Ετσι κι αλλιώς δεν πιστεύουν ότι θα αρρωστήσουν.Ο Θεός έχει πιο σοβαρές προτεραιότητες από αυτούς.

  • Να φανταστώ όλοι αυτοί που δεν τους λες και πολλούς, ανοίκουν στο χώρο της ιατρικής επιστήμης γνωρίζουν το θέμα εκ των έσω και έχουν τεκμηριωμένη άποψη για το θέμα του κορονοιου, γιατί από τις προηγούμενες συγκεντρώσεις τους δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο και φυσικά ο πόνος τους δεν είναι η υποχρεωτικοτητα γιατί μόνο για αυτό δεν μιλάνε…που μάλλον δεν ξέρουν και για τι ακριβώς μιλάνε…και για να σας προλάβω δεν είμαι υπέρ της υποχρεωτικοτητας αλλά είναι υπέρ της υπευθυνότητας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.