Κυνηγητικός-Σκοπευτικός Σύλλογος Πολιτών Δήμου Βοΐου: Άρχισε η έκδοση αδειών θήρας για την κυνηγετική  περίοδο 2021-2022

10 Αυγούστου 2021
12:34

 

Ο Κυνηγητικός-Σκοπευτικός Σύλλογος Πολιτών Δήμου Βοΐου ενημερώνει τους συναδέλφους κυνηγούς ότι άρχισε η έκδοση αδειών θήρας για την κυνηγετική  περίοδο 2021-2022. Όσοι έβγαλαν κυνηγητική άδεια την περσινή χρονιά, Γενική,  Περιφερειακή, Τοπική το κόστος θα είναι 79,5 €. Όσοι θα βγάλουν άδεια φέτος  και δεν είχαν βγάλει την περσινή χρονιά, καθώς και αυτοί που θα εκδώσουν για  πρώτη φορά άδεια κυνηγιού το κόστος θα είναι τοπική 107,5€ , περιφερειακή 127,5€ , γενική 157,5€.

Για την έκδοση άδειας θήρας, παρακαλούνται τα μέλη να φέρουν μαζί τους τα εξής:
1. Ατομικό βιβλιάριο άδειας θήρας
2. Φωτοτυπία ταυτότητας
3. Φωτοτυπία δελτίου οπλοκατοχής
4. Α.Φ.Μ.
5. Διεύθυνση κατοικίας
6. Τηλέφωνο
7. Για την αντικατάσταση του βιβλιαρίου θήρας ή για την έκδοση νέου, να φέρουν  μαζί τους 2 φωτογραφίες.

Τα γραφεία του συλλόγου μας βρίσκονται στο Τσίπειο Οικοτροφείο, δίπλα στο  Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γεν. Γραμματέας: Τσιούκρας Στέφανος, 6944610450, 6970547791
Πρόεδρος: Γουτζαμάνης Αργύρης 6946593583
Αντιπρόεδρος: Ντίνας Κώστας 6955566013
Ταμίας: Μέντζας Γεώργιος 6945208899

Το Δ.Σ εύχεται σε όλους τους κυνηγούς για την νέα κυνηγητική χρονιά να είναι  αναίμακτη και πλούσια σε εμπειρίες και θηράματα ενώ υπενθυμίζει ότι κατά την  άσκηση του κυνηγιού να φέρουν φωσφοριζέ πορτοκαλί γιλέκο, βιβλιάριο υγείας  σκύλου, μειωτήρα και άδεια κατοχής όπλου. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία  είμαστε στην διάθεση σας.

Ένα σχόλιο

  • Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης
    Να υπενθυμίσουμε σε όλους τους φίλους κυνηγούς ότι ο συγκεκριμένος σύλλογος
    1. Δεν αποτελεί αναγνωρισμένο σωματείο, συνεργαζόμενο με το Υπουργείο όπως οι επίσημοι Κυνηγετικοί Σύλλογοι. Είναι μία παρέα φίλων.
    2. Δεν αποδίδει το 50% των εσόδων του σε φιλοθηραματικά έργα όπως είναι υποχρεωμένοι από το καταστατικό τους οι επίσημοι Κ.Σ.
    3. Δεν υπόκειται σε ετήσιο οικονομικό έλεγχο από την εποπτεύουσα αρχή.
    4. Δεν απασχολεί μόνιμο ή εποχιακό ιδιωτικό φύλακα θήρας δηλαδή Θηροφύλακα.
    Πρόκειται για τους γνωστούς συλλόγους απογοητευμένων κυνηγών που αποφάσισαν να υπονομεύσουν τα θεμέλια του συλλογικού μας οργάνου ως πράξη αντίδρασης.
    Θεωρούμε ότι οι αγώνες για τις απαραίτητες αλλαγές δίνονται εκ των έσω, με διάλογο και πάντα θεσμικά.
    Η αποστασία ποτέ δεν έδωσε λύση σε κανένα πρόβλημα.
    Ειδάλλως πυροβολούμε τα πόδια μας και υπογράφουμε το τέλος της κυνηγετικής δραστηριότητας.
    Σκεφτείτε το λοιπόν αν αξίζει για 20 ευρώ φθηνότερη άδεια να σβήσει το κυνήγι για πάντα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.