kozan.gr: Ψηφίστηκε, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, η απαγόρευσης της αλιείας καραβίδας στις λίμνες Πολυφύτου & Βεγορίτιδας με οποιοδήποτε μέσο και εργαλείο για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών

10 Αυγούστου 2021
18:40

 

Ψηφίστηκε, από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, η απαγόρευση – λόγω υπεραλίευσης – της αλιείας  καραβίδας στις λίμνες Πολυφύτου & Βεγορίτιδας με οποιοδήποτε μέσο και εργαλείο για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών με σκοπό την προστασία και τη μείωση του κινδύνου εξαφάνισης του πληθυσμού της καραβίδας. Η εφαρμογή της απαγορευτικής περιόδου θα ξεκινήσει σύντομα, αφού δοθεί, από σήμερα, μια χρονική διάρκεια 10 ημερών περίπου ώστε οι επαγγελματίες ψαράδες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να απομακρύνουν, από τις λίμνες, όλα τα εργαλεία αλίευσης που σχετίζονται με την καραβίδα.

kozan.gr

 

3 σχόλια

  • Που είσαι Ιάκωβε να δεις, τότε που τα έλεγες, έλεγαν ότι θέλεις να τους κόψεις το ψωμί τους.
    Δεν πειράζει περνώντας τα χρόνια θα μάθουν
    Ερασιτέχνες Αλιείας Κοζάνης

  • Το να βγάζεις μια απόφαση είναι εύκολο.
    Τι σημαίνει “Η εφαρμογή της απαγορευτικής περιόδου θα ξεκινήσει σύντομα, αφού δοθεί, από σήμερα, μια χρονική διάρκεια 10 ημερών περίπου ώστε οι επαγγελματίες ψαράδες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να απομακρύνουν, από τις λίμνες, όλα τα εργαλεία αλίευσης που σχετίζονται με την καραβίδα”. Θα ξεκάνουν όσες απέμειναν;
    Όταν βγάζεις μια απόφαση την βγάζεις με ημερομηνία εφαρμογής και δεν “κλείνεις” πονηρά το μάτι…
    Και κάτι ακόμη…
    Ποιος θα επιβλέψει την εφαρμογή της απόφασης;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.