Συνεχίζονται οι εξορμήσεις του Δημάρχου Σερβίων στις Κοινότητες – Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17/8 άτυπη λαϊκή συνέλευση στο Μικρόβαλτο

18 Αυγούστου 2021
07:35
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επισκέψεων του δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου στους οικισμούς του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Αυγούστου 2021 στον εξωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ Μικροβάλτου συγκέντρωση των κατοίκων της κοινότητας.

Η συγκέντρωση αυτή είχε το χαρακτήρα άτυπης λαϊκής συνέλευσης, κατά την οποία κατά σειρά παρουσιάστηκαν, τα πεπραγμένα της τοπικής κοινότητας από την πρόεδρο Μαρία Βέττα, το γενικότερο έργο της δημοτικής αρχής από το δήμαρχο, ακολούθως καταγράφηκαν τα αιτήματα έργων της προέδρου της κοινότητας για την επόμενη διετία, και τέλος, ακούστηκαν οι ερωτήσεις-τοποθετήσεις των δημοτών, καθώς και οι απαντήσεις από το δήμαρχο.

mikrovalto.gr

P1010227

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.