kozan.gr: Πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο της Κοζάνης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης υγειονομικοί κι άλλοι πολίτες που δηλώνουν την αντίθεσή τους κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό (Βίντεο)

18 Αυγούστου 2021
13:43

 

Πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο της Κοζάνης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης υγειονομικοί κι άλλοι πολίτες που δηλώνουν την αντίθεσή τους κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

 

 

kozan.gr: Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων & παράλληλα παράσταση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού & κατά της αναστολής εργασίας όσων υγειονομικών δεν εμβολιάζονται πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης (Φωτογραφίες & Bίντεο)

22 σχόλια

    • Αα τι είναι αυτά λες Ανώνυμε … Είσαι και εσύ με αυτούς της νέας τάξης πραγμάτων;;; Απαράδεκτος είσαι…
      Εμείς δε λέμε κάτι δα το τρομερό ( τάδε Έφη Αλέξης Τσίπρας…) , θέλουμε :
      Να πληρώνουμε φόρους .
      Να πληρώνουν οι άλλοι για εμάς .
      Να χρωστάμε και να μην πληρώνουμε..
      Να έχουμε υγεία ΔΩΡΕΑΝ για όλους .. έχουν δεν έχουν ΑΜΚΑ , πληρώνουν δε πληρώνουν εισφορές ..
      Δεν θέλουμε τον κορονοϊο
      Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει πανδημία .
      Για όλα φταίει αυτή η κακιά κυβέρνηση που μας πουλούσε ελπίδα για ένα εμβόλιο που δεν είχε καν ανακαλυφθεί …
      Για όλα φταίνε οι καλοί οι δεξιοί γιατί οι αριστεροί δεν μεταδίδουν στις πορείες τους …μεταδίδουν μόνο οι ορθόδοξοι χριστιανοί στους εξωτερικούς χώρους των εκκλησιών…
      Καλά δεν έχει τελειωμό …δώστε πόνο…

      • Μια χαρά όμως μαξιλάρι 30 δις βρήκατε κ το κατασπαραξατε. Όρθιο δεν αφήσατε τίποτε. Τρομαξαμε να συνέλθουμε οικονομικά κ ξαναβυθισατε τη χώρα. Μιλάτε κι από πάνω “άριστοι” της κακιάς ώρας…

        • Για αυτά τα 30 δις δεν κατηγορουσε ο πανέξυπνος ηγέτης σας στο πρώτο κύμα της πανδημίας το Μάρτιο του 2020 την κυβέρνηση ότι δεν τα έδωσε όλα στις επιχειρήσεις που ήταν κλειστές λόγω του lock down ? Ευτυχώς δεν τον άκουσαν και μπόρεσαν και στήριξαν τις επιχειρήσεις και στα μετέπειτα κύματα . Έχεις θέμα Γιώργο δες το .

  • Οταν βλεπω τετοιες συγκεντρωσεις μου ερχεται στο μυαλο αυτο που λεει ο λαος:Απο την πολη ερχομαι και στην κορφυ κανελα!!!!!!!

      • Ενω εσυ που ξαφνικα την ειδες γιατρος και επιδημιολογος και ξερεις οτι τα εμβολια κανουν κακο στον οργανισμο μας το μυαλο το εχεις μεσα στο κεφαλι!!!! Αληθεια που σπουδασες ιατρικη στο χαρβαντ η στην οξφορδη?

        • Εκει σπουδαζουν μονο κατι εθνικοι τουριστες που το παιζουν σημερα πρωθυπουργοι και τρωνε σανο καποιοι ραγιαδες ψηφιζοντας τους
          Α! Και για να σε βοηθησω και λιγο
          κληρονομουν και το χαρισμα του μπαμπα τους εκτος απο το επιθετο
          την γκαντεμια χαχαχαχαχα!

          • Να φανταστω εισαι θαυμαστης του τιτανοτεραστιου πολακη!!!! Χαχαχαχα!!!! Ζησε στον συριζαιικο πλανητη σου,ειναι ωραια εκει!!!!

  • Επρεπε ηδη να τους εχουν απομακρυνει απο τις θεσεις τους,ειτε στο δημοσιο ειτε στον ιδιωτικο τομεα εργαζονται με οποιαδηποτε σχεση εργασιας.Κανενα ελεος με την υγεια.

  • Μαζεφτε τους…Βρήκαν ως άλλοθι την υποχρέωτικοτητα για να δώσουν κυρος στις συγκεντρώσεις τους. Στην ουσία είναι οι ίδιοι που δεν πιστευαν ότι υπάρχει Κορωναίος, ήταν εναντίον της χρήσης μάσκας και παει λέγοντας.Πολυ ψέκασμα στον νομό,για αυτό και είμαστε πρωταθλητες στα κρουσματα παντα.

      • Κοίτα περί φασισμού πλέον ξεφτισαν δε παίρνανε .. βρείτε κάτι άλλο για να δικαιολογήσετε την ύπαρξη του αριστερού αφηγήματος σας .
        Δημοκρατία έχουμε , ο καθένας αποφασίζει, κρίνει και εν τέλει ψηφίζει αυτό που θεωρεί καλύτερο για την κοινωνία .. όταν έρθει η ώρα των εκλογών εσείς ψηφιστεί κάτι άλλο δλδ ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ προκειμένου να φέρεται την ανατροπή … Μέχρι τότε αφήστε τα περί φασισμού και όλες αυτές τις μ@@@ ..

    • Ειδαμε και περσι που ολοι ειμασταν μεσα ανωνυμο γιδι ποσο τα κρουσματα ειχαν πεσει με τις μπαρουφες του Μητσοτακη και του αχρηστου επιτελειου του τα κρουσματα ηταν στο θεο και η οικονομια στον πατο

  • Κάποτε θα ‘ρθουν να σου πουν
    πως σε πιστεύουν, σ’ αγαπούν
    και πώς σε θένε.

    Έχε το νου σου στο παιδί,
    κλείσε την πόρτα με κλειδί
    ψέματα λένε.

    Κάποτε θα ‘ρθουν γνωστικοί,
    λογάδες και γραμματικοί
    για να σε πείσουν.

    Έχε το νου σου στο παιδί
    κλείσε την πόρτα με κλειδί,
    θα σε πουλήσουν.

    Και όταν θα ‘ρθουν οι καιροί
    που θα ‘χει σβήσει το κερί
    στην καταιγίδα.

    Υπερασπίσου το παιδί
    γιατί αν γλιτώσει το παιδί
    υπάρχει ελπίδα.

    Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος
    Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
    Πρώτη εκτέλεση: Παύλος Σιδηρόπουλος

  • Καλά κατά της υποχρεωτικότητας δήθεν μόνο κι αυτοί ούτε μέτρα τηρουσαν. Πατεις με πατώ σε, μάσκες καπουτ κ κατά τα άλλα δεν είναι αντιεμβολιαστες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.