kozan.gr: Ε. Ράνδου, Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης: “Στην Παθολογική νοσηλεύονται, κυρίως, ανεμβολίαστοι, περίπου 90%”

19 Αυγούστου 2021
17:17

Aπαντώντας σε μια διαδικτυακή συζήτηση στο facebook, η Ε. Ράνδου, Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Κοζάνης, ξεκαθαρίζει: “Στην Παθολογική κυρίως νοσηλεύονται ανεμβολίαστοι, περίπου 90%. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.” . To σχόλιο εντόπισε το kozan.gr και σας το παρουσιάζει

 

23 σχόλια

  • Αυτό είναι το πιο φυσιολογικό έτσι και αλλιώς . Ανάφερε μας όμως πόσα από τα κρούσματα τα καθημερινά είναι εμβολιασμενοι ,αυτό ίσως ειναι πιο ενδιαφέρον .

    • Οι αριθμοί δείχνουν την πραγματικότητα. Οι ανεμβολίαστοι νοσούν βαριά σε αντίθεση με τους εμβολιασμένους. Το εμβόλιο είναι δοκιμασμένο μιας και πρόκειται για επιστημονικό επίτευγμα που εξελίσεται εδώ και 30 χρόνια. 2 δισεκατομμύρια έχουν ήδη εμβολιαστεί και είναι πιο πιθανό να σε χτυπήσει κεραυνός παρά να έχεις παρενέργειες..αν συνεχίσουμε έτσι θα τελειώνουμε γρήγορα και με την πανδημία και με τους ψεκασμένους.

  • Έχει καμία σημασία ? Το ζητούμενο είναι να μην νοσήσεις σοβαρά ή ακόμα χειρότερα να μην πεθάνεις . Επίσης τα νοσοκομεία δεν έγιναν για αντιμετωπίζουν μόνο COVID περιστατικά όπως συνέβαινε τον χειμώνα αλλά κυρίως όλα τα υπόλοιπα . Για αυτό άσε τις εξυπνάδες και τραβά εμβολιασου μην χρειαστείς και εσυ να νοσηλευτείς

  • Μεσα στην πανδημια παρουσιαζονται πολλες μεταλλαξεις!
    Μηπως πρεπει να περασει αρκετος χρονος για να γινουν οι εμβολιασμοι;

  • Πείτε μας τι συμβαίνει με τα κρούσματα σε εμβολιασμούς? Πόσοι είναι καθημερινά? και γιατί τελικά νοσούν και αυτοί που είναι η ελευθερία τους εεεεεεεεε.

    • Εμβολιασμενοι αλλά μεγάλοι σε ηλικία δηλαδή σχεδόν σε ανοσοκαταστολή ή με πολλά προβλήματα υγείας. Άνθρωποι νεώτεροι αλλά με δύσκολα θέματα υγείας, σε κάθε περίπτωση έχει ήδη επιβεβαίωθει ότι το εμβόλιο βοηθάει να το περάσεις στο σπίτι σού χωρίς νοσοκομείο, δεν σου φτάνει αυτό; Αν όχι να μην κάνεις εμβόλιο και που ξέρεις μπορεί να είσαι αύριο στο 90% και όχι στο 10%.
      Αυτό σας λένε αλλά στου κουφού την πόρτα…

    • Όσα και να είναι τα κρούσματα , εμβολιασμένοι οι ανεμβολιαστοι , λέει η γιατρός ότι στην κλινική νοσηλεύοντε ανεμβολίαστοι … Τι νόημα έχει αν υπάρχουν κρούσματα και σε εμβολιασμένους. Είναι σαν κάποιον που την ημερα που είχε 105 κρούσματα ρώταγε αν είναι στην Κοζάνη η την Πτολεμαιδα , λες και οι πόλεις δεν έχουν καθημερινά παρά παρά πόλεις μετακινήσεις ..

  • Όταν ένα εμβόλιο έχει αποτέλεσμα 95% σημαίνει ότι το 5% έχει πρόβλημα .Αυτό δεν είναι μυστικό ,ούτε επιχείρημα κατά των εμβολίων.Αλλα για να σκεφτούμε τι θα γινόταν αν αυτοί που νοσούν και είναι εμβολιασμενοι ,δεν είχαν εμβολιαστει

  • Τι άλλο θες. Σου είπαν ξεκάθαρα ο εμβολιασμός σε προστατεύει, ένα μεγάλο ποσοστό δεν νοσεί καν και όσοι νοσησουν το περνάνε ελαφριά και ακόμη πιο σπάνια μπαίνουν στην εντατική. Στους ανεμβολιαστους είναι αντίθετα.

  • Αφήστε τον κόσμο να κάνει του κεφαλιού του.. Την περίοδο της οικονομικής κρίσης είχαν γίνει περισσότεροι οικονομικοί αναλυτές, την περίοδο του Χρηματιστηρίου είχαν γίνει χρηματιστές …μην τους στερείτε το δικαίωμα να γίνουν ιατροί στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης …

  • Ο εμβολιασμός υποτίθεται σε προστατατευει..αλλα μετά από 3 μήνες πέφτει η προστασία και μετά από 9 μήνες τέλος. Να τα λέμε και αυτά!!Αντε και καλή 3 δόση…

  • Επειδή υγεία δεν είναι μόνο η σωματική αλλά και η κοινωνική και η ψυχική ο εμβολιασμός είναι όπλο για την αναχαίτιση της πανδημίας και να συνεχίσουμε να ζούμε. Είναι ναι υποχρέωση μας να βοηθήσουμε για να συνεχίσουμε και ας γίνουμε και πειράματα. Δεν μπορεί να κλείσουν ξανά σχολεία, αγορά και όλο το κράτος για τους αντιεμβολιαστες.Οποιος δεν θέλει για τους λόγους του να το κάνει μην έχει την απαίτηση να τον προστατευσουν οι άλλοι και να κλείσουν τα πάντα!Ας προσέχει τις επαφές του αλλά ας αφήσει την επιστήμη να κάνει την δουλειά της και μη σπείρει τον φόβο και τον πανικό στους ανθρώπους που αποφάσισαν να εμβολιαστούν.Μας κουράσατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.