kozan.gr: Παράκληση από συμπολίτισσά μας στην Πτολεμαίδα: “Kάτι πρέπει να γίνει. Φοβάσαι να κάνεις ποδήλατο”

20 Αυγούστου 2021
10:11

 

Κύριοι,
κάτι πρέπει να γίνει με τα σκυλιά της πόλης !!!
Φοβάσαι να κάνεις ποδήλατο,
Φοβάσαι να γυρίσεις σπίτι σου το βράδυ ..
Και στο τέλος παίρνεις αγκαλιά τα παπούτσια σου και τρέχεις ..!
Δώστε μια λύση , παρακαλώ !

23 σχόλια

    • Και που πρέπει να είναι βρε αρχικαρναβαλε;;; έχεις πάει στο κυνοκομειο να δεις πόσα σκυλιά έπρεπε να είναι μέσα κ πόσα έχει αυτήν την στιγμή;;εσυ γτ πρέπει να είσαι στο φυσικό σ περιβάλλον κ αυτά όχι.. Για πες μας που ανήκουν;

      • Σοβαρα βρε ? Και δεν μου λες ρε φωστηρα αν τυχον και γυρνοντας βραδυ με ορμηξει ολο και καποιο εγω τι πρεπει να κανω να κατσω να με κατασπαράξει για να μην βγαινουν μετα καραγκιοζηδες σαν εσενα και λενε αααα το κακοποιησε το ζωο πρεπει να φαει προστιμο και τα ρεστα? Οχι θα κατσω να με δαγκωσει. ΑΝτε ξυπνηστε επιτελους με τις αμπελοφιλοσοφιες σας καιρος ειναι να δραστηροποιηθουν και οι αρμοδιοι και εμεις για να μπορουμε να κυκλοφορουμε στους δρομους μερα νυχτα με ανεση δεν θα αλλαζουμε στενα ουτε δρόμους.

      • Οι κύριοι να φροντίσουν τουλάχιστον να τα έχουν Χορτάτα… ανεπίτρεπτο στο κέντρο της πόλης να ορμάνε στα παιδιά,μόλις μυρίσουν φαγητό …Οι άρχοντες της πόλης ας κάνουν επιτελούς κάτι έστω !!!!!

  • Εμείς στα χωριά να δείτε τι περνάμε, φοβόμαστε να βγούμε από το σπίτι για να πετάξουμε τα σκουπίδια. Ενημερώνουμε τους αρμόδιους και είναι ΆΦΑΝΤΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΈΣΠΟΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΆ ΑΔΈΣΠΟΤΑ.
    ΌΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ

    • Εγώ θα έλεγα ντροπή και αίσχος στους ανθρώπους που τα παρατάνε και σ αυτούς που νομίζουν ότι ο πλανήτης τους ανήκει.. Αν πήγαινες μια βολτα στο δημοτικό καταφύγιο θα καταλάβαινες.. Αλλα πέρα από άσχετος είσαι κ σκατο ψύχος..

  • καποιοι συμπεριφερεστε λες και γεννηθηκατε στα βορεια προαστεια των αθηνων και οχι σε χωρια των καιλαριων,ελεος,πολλα απο αυτα αν δεν τα πειραξεις δεν σε πειραζουν και προειδοποιο καποιους ξερουν αυτοι ποιοι ειναι μην τολμησουν να πεταξουν φολες,η νομοθεσια ξερουν τι προβλεπει

  • Εκτός από τον φόβο, στην περιοχη του σταθμου το βραδυ δεν μπορουμε να κοιμηθουμε.
    Είναι πάρα πολλά πλέον και γαυγίζουν ακατάπαυστα όλη την νύχτα.ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

  • Το πρόβλημα αδέσποτων στην Ελλάδα δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ.

    Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει δεμένα τα χέρια από τον νόμο.

    Για να λυθεία απιτείται αλλαγή νομοθεσίας, αλλαγή η οποία έχει πολιτικό κόστος άρα δεν θα γίνει ποτέ.

    Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό. Υιοθέτηση νομοθεσίας οποιουδήποτε άλλου σοβραού δυτικού κράτους και τέλος.

  • Εγώ πάντως ζωόφιλοι του πληκτρολογιού σε τυχον επιθεση απο σκυλια
    εχετε εννοια..γιατι θα την υπερασπιστω την ζωη μου με καθε κοστος και τιμημα. Και υστερα να ρθειτε να μου σπατε τα …..φυσεκλικια γιατι το χτυπησα το ζωο και γιατι δε ξερω κι εγω τι… ετσι?
    Δεν θα κατσω εγω να με φαει λαχανο στην κυριολεξια επειδη και οι αρμοδιοι και εσεις ειστε μονο αμπελοφιλοσοφιες και εργο μηδεν.
    Εγινα σαφής? Ελπίζω ναι!

  • ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΟΛΗ!

  • Δηλ πολιτισμός είναι αυτός ο ζωόφιλος και οι λοιποί οι ζωόφιλοι του; Εγώ εχω σκυλί αυτός που τα κόβει χοντρά για τα σκυλιά και το παίζει ζωόφιλος έχει κανένα ζώο ή είναι από αυτούς τους καναπεδάτους ζωόφιλους; Όπως και πολλοί άλλοι. Τα αδέσποτα είναι πράγματι πρόβλημα και θα πρέπει κάτι να κάνουν. Αν σε δαγκώσουν τότε μαθαίνεις τι είναι τα αδέσποτα και δε μιλάς πλέον από τον καναπέ. Αν όμως δαγκώσουν παιδί και αν είναι και δικό σου η το δικό του να δούμε τότε τι θα λέει; Ε οχι και να φοβόμαστε να κυκλοφορούμε για τα αδέσποτα και για τους 5-10 δήθεν ζωόφιλους. Να τα πάρουν σπίτι τους να τα ταΐζουν αυτοί να δούμε τότε; Ουστ από ´κει μαζί και οι τοπικοί άρχοντες που δεν του καίγεται καρφί για το θέμα. Αν είχαν τσίπα κάτι θα κάνανε. Μόνο στην Ελλάδα έχουμε αδέσποτα δηλ. Πηγαίνεις σε άλλες χώρες ευρωπαϊκές και δεν βλέπεις το χάλι με τα αδέσποτα όπως στην Ελλάδα. Τι να πεις όμως, πότε συνεννοηθήκαμε στην χώρα μας για να γινει και τωρα;

  • μετα σου λενε οι ψυχοπαθεις οι σκυλοφιλοι
    οτι ο αστικος ιστος ειναι το φυσικο τους περιβαλλον ..που να βγαλεις ακρη μετα …στο τελος πιο πολλα απ τους ανθρωπους θα γινουν…πουθενα σε κανενα σοβαρο κρατος της ευρωπης δεν θα δεις ουτε ενα αδεσποτο…αλλα εκει εχουν κρατος και σοβαρους νομους…εμεις εδω ενα κοτετσι ειμαστε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.