kozan.gr: Mε συντρόφους/υποστηρικτές του ήπιε καφέ, το μεσημέρι της Κυριακής 22/8, στην Πτολεμαίδα, ο ευρωβουλευτής & υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του φθινοπώρου, Νίκος Ανδρουλάκης – Δείτε τι είπε στο kozan.gr σε σχέση με την επίσκεψή του στην περιοχή (Φωτογραφία & Βίντεο)

22 Αυγούστου 2021
13:23

 

Mε συντρόφους/υποστηρικτές του ήπιε καφέ, το μεσημέρι της Κυριακής 22/8, στην Πτολεμαίδα, ο ευρωβουλευτής & υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές του φθινοπώρου, Νίκος Ανδρουλάκης. Δείτε τι είπε στο kozan.gr σε σχέση με την επίσκεψή του στην περιοχή.

9 σχόλια

  • Μιας και πήγες στα φεστιβάλ του Λιάνη που υποδηλώνει την ζωτική του ύπαρξη στον κόσμο, δεν μας λες, ήσουν υπέρ η κατά της ονομασίας; Επίσης μιας και μιλάς για τις πυρκαγιές και τον rescEU, γιατί ξέχασες να αναφέρεις ότι είναι δικό σου δημιούργημα (έτσι έχεις δηλώσει); Να πάρεις και τα εύσημα βρε αδερφέ. (συγγνώμη για το αδερφέ)
    Επίσης, πολλοί ήσασταν πρέπει να έμεινε αφραγκος αυτός που κέρασε.

  • Μόνο τους συντρόφους που βλέπω μια μεγάλη απογοήτευση έρχεται. Κρίμα και πάλι κρίμα. Φτάνει πια με όλους αυτούς. Βρες νέα παιδιά, με παιδεία, με ανοιχτά και φρέσκα μυαλά.

  • Κάποτε κυκλοφορουσες και είχε νέα παιδιά δίπλα σου. Σήμερα αυτή η εικόνα δείχνει και τις προθέσεις σου σύντροφε εάν αναλάβεις την προεδρία στο κιναλ της Φωφης. Στη θέση σου θα δήλωναν υπερ του Λοβέρδου να τελειώνει η ιστορία. Όταν και εάν εκλεγείς κοινοβουλευτικος, τότε δήλωσε υποψηφιότητα για αρχηγός.

  • Μήπως τους είπε και αν σκοπεύει να δώσει το Πασοκ τα χρωστούμενα; Ή αν θα δώσει στη δημοσιότητα το επτασφράγιστο πόρισμα για τα οικονομικά του Πασοκ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.