kozan.gr: Πτολεμαίδα: Γέμισε κόσμο, το βράδυ της Κυριακής 22/8, το θεατράκι στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών για τη θεατρική παράσταση “Ένεκα Zeneca” η οποία πρόσφερε αρκετό γέλιο, με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Παρχαρίδη & Τάκη Βαμβακίδη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Αυγούστου 2021
21:33

 

Γέμισε κόσμο, το βράδυ της Κυριακής 22/8, το θεατράκι στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών, στην Πτολεμαίδα, για τη θεατρική παράσταση ” Ένεκα Zeneca” η οποία πρόσφερε αρκετό γέλιο, με πρωταγωνιστές τους Αλέξη Παρχαρίδη & Τάκη Βαμβακίδη. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

   

11 σχόλια

    • ΟΧΙΙΙ…. Φταίει η Κοζάνη, για τα ταγάρια που γράφουν, χωρίς να ξέρουν. Εμείς φταίμε αδέρφια της εορδαίας, μην αγχώνεστε καλά το πάτε.

    • Η Πτολεμαιδα για την ωρα τουλαχιστον ειναι σε πολυ καλα επιπεδα σε κρουσματα. Δεν ειναι Κοζανη που γινεται ο κακος χαμος!
      Και ναι καταλαβαινω την στοχοποιηση και τον διχασμο που παει να κανει ο ανεκδιηγητος που το παιζει πρωθυπουργος και εχει βαλει στο στοχαστρο οσους δεν εμβολιαστηκαν ειτε ακομη ειτε δεν σκοπευουν να το κανουν , αλλα προσεχε φιλε μην πεσεις και εσυ σε αυτη τη παγιδα του διχασμου να κατηγορεις εμβολιασμενους.
      Δεν θα χωριστουμε εμεις σε 2 στρατοπεδα αδελφε επειδη ετσι θελει μια κλεφτοδεξια συμμορια και μερικα προβατα της που ακομα την πιστευουνε.

  • Ότι μέτρα έχουν προβλεφθεί για τις υπαίθριες παραστάσεις οι διοργανωτές τα έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Έλεγχος ; Αστείο αυτό. Οι έλεγχοι γίνονται σε ορισμένα παιδάκια αν φοράνε τη μάσκα στο καφέ. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Όταν περάσουμε τα 200 κρούσματα την ημέρα ας θυμηθούμε κι αυτή την παράσταση.

  • Η συντριπτική πλειοψηφια με κατεβασμενες τις μασκες, ή και χωρις!

    ΝΤΡΟΠΗ απεραντη. Τι κανει η αστυνομια;;;; Που ειναι οι “εντατικοι” ελεγχοι που γραφουν συνεχεια;

    Εδω υπαρχουν και αποδεικτικα στοιχεια, πρωτη μουρη στο καβουρι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.