Στο 100% ανέρχεται περίπου το ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται στις κλινικές covid των δυο Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας

23 Αυγούστου 2021
12:40

Στο 100% ανέρχεται περίπου το ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται στις κλινικές covid των δυο Νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι του υγειονομικού συστήματος στην ΠΕ Κοζάνης. Σε ότι αφορά στον αριθμό των εμβολιασμένων υγειονομικών στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης το ποσοστό είναι μεγάλο και ελάχιστοι είναι οι ανεμβολίαστοι, όπου περιλαμβάνονται και οι γιατροί που έχουν ήδη νοσήσει. Όπως δήλωσε η Διευθύντρια της Αναισθησιολογικής Κλινικής και της Ιατρικής υπηρεσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, κ. Αποστολία Μαμασίδου, στην ΕΡΤ και την Δέσποινα Αμαραντίδου, ο αριθμός των ανεμβολίαστων ιατρών είναι πολύ μικρός. Πρόκειται όπως είπε για 5 γιατρούς οι οποίοι έχουν νοσήσει και έχουν ενεργό πιστοποιητικό. Όσο αφορά τους νοσηλευόμενους τόνισε  ότι το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ανεμβολίαστοι.

Η Διευθύντρια έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να ενημερώνονται αποκλειστικά και μόνο από επιστημονικά μέσα. Το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε  και μ’ αυτόν τον τρόπο θα θωρακιστούμε, επεσήμανε η κ. Μαμασίδου, υπογραμμίζοντας ότι η περιοχή μας δοκιμάστηκε ιδιαίτερα από τον κορωνοϊό με το νοσοκομείο Κοζάνης να σηκώνει μεγάλο βάρος εξαιτίας και του αυξημένου αριθμού νοσηλευομένων, είτε στη ΜΕΘ είτε στην κλινική covid.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ – ertnews.gr

50 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.