kozan.gr: Το καρφί του Χ. Κουζιάκη, με αιχμή ” Ιζνογκούντ”, για τον Ευάγγελο Σημανδράκο και τη δημαρχία, που εκνεύρισε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών – Τι είπε για το θέμα ο Λ. Μαλούτας (Βίντεο)

23 Αυγούστου 2021
22:42

 

Αντιπαράθεση μεταξύ του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”  Χ. Κουζιάκη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ε. Σημανδράκου του Δήμου Κοζάνης, σημειώθηκε στη σημερινή (23/8) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν ο πρώτος άφησε αιχμές κατά του δεύτερου λέγοντας χαρακτηριστικά: “ότι έχει επιδίωξη να αντικαταστήσει κάποιους στο χώρο που κινούνται”, εννοώντας, να αντικαταστήσει, τον Λ. Μαλούτα στο πόστο του Δημάρχου. Αυτή η αιχμή εκνεύρισε, ιδιαιτέρως, τον Ε. Σημανδράκο, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει, ενώ θέση για το θέμα πήρε και ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας. Δείτε τι συνέβη:

21 σχόλια

  • Μπράβο Χάρη, ο Σημανδρακος νομίζει πως είναι όλοι σαν αυτόν, πολιτικοί καιροσκόποι και αριβιστες. Όπου φυσάει ο άνεμος

  • Α ρε Κυριακίδη, αυτά που έπρεπε να λες εσύ τα λέει ο Κουζιακης. Κάτσε και κοίτα, για αυτό δεν θα γίνεις ποτέ πρώτος.

  • Πονηρέ κυριακιδη στο βίντεο φαίνεσαι που χαμογελάς. Κατέβα μια φορά επιτέλους για να δούνε ποσό μάγκας είσαι

  • Ο Βαγγελης λεει ειναι εκει με την ψηφο του λαου ας ρωτησει τωρα αν απεμεινε καμια ψηφο απο αυτες που πηρε να να μας πει απο τους 60 υποψηφιους ποσοι τον μιλανε πανω απο 5 σιγουρα δεν ειναι…

  • Η Νούλα ξεφυσάει, ο Κυριακίδης κάνει επίδειξη κουφωμάτων στο πίσω πλάνο, ο Λάζος όλη την ώρα κοιτάει κάτι άλλο και απαντάει μέσω Καμμένου κι ο Σημανδράκος αλεξίπτωτος. Αν το ΡΕΤΙΡΕ είχε τηλεδιάσκεψη κάπως έτσι ήταν.
    Κοινώς αν δεν πήρες ποπ κορν απ το Λάτσκο για να τους δεις θα σε πιάσουν τα κλάμματα με δαύτους.

  • Είπε ο Λάζαρος ότι ο κουζιακης ανήκει σε μια παράταξη που διοίκησε ελέω Καμένου…το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι 5 βουλευτές του ΚΙΝΑΛ όπου ανήκει ο ίδιος κατέθεσαν ερώτηση για το ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΎ ΜΕΣΙΑΝΗΣ τι έχει να μας πει;;

  • Ο δήμος και η πόλη έχουν, τόσα προβλήματα και το μόνο που σχολιάζετε είναι οι εξυπνακισμοι κάποιων που θέλουν να δείξουν ότι κάτι κάνουν ενώ είναιγυμνοι επιχειρηματων και προτάσεων
    Λυπηρό φαινόμενο

  • Εγω βλέπω οτι αυτοί είναι τρεις και ο Κουζιακης ενας και καταφερνει να τους κανει κουμαντο και να τους εκνευριζει κιολας. Αρα κατι κανει σωστα.

  • Και μόνο ο τρόπος που αντέδρασε ο Σημανδρακος δείχνει ότι έχει την μύγα και το χει στο μυαλό του να πάρει την θέση του Μαλουτα. Άρα καλά κάνει ο Κουζιακης και τον τσιγκλαει. Αν περιμένεις απ’ τον Κυριακίδη σωθκες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.