kozan.gr: Το “καρφί” του προέδρου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, Θ. Σαραφίδη: “Στο Μαμάτσειο εργάζονται 95 γιατροί. Γιατί καθημερινά κάνουμε 5 με 8 διακομιδές εκτός περιφέρειας;”

26 Αυγούστου 2021
01:18

 

Συγνώμη για την ενόχληση… Στην πρόσφατη κοινοποίηση – διαμαρτυρίας που έγινε στο Μαμάτσειο, έμαθα ότι εργάζονται 95 γιατροί (δεν έχει να κάνει με τους εμβολιασμένους). Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί καθημερινά κάνουμε 5 με 8 διακομιδές εκτός περιφέρειας… Δεν θέλω βιαστικά συμπεράσματα (ήξερα και εγώ..)

 

11 σχόλια

  • Γιατροί είναι όλοι, αλλά τα περιστατικά έχουν να κάνουν: α) με τη σοβαρότητά τους, β) με την εμπειρία – προϋπηρεσία των γιατρών, γ) με τον εξοπλισμό κλπ

    Γι αυτό φωνάζει η τοπική κοινωνία ότι είναι απαραίτητο ένα νέο, σοβαρό νοσοκομείο Τριτοβάθμιας Φροντίδας, αλλά βλέπετε οι προτεραιότητες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης αντί του νέου νοσοκομείου, είναι η “τρύπα της Κλεισούρας” κι ας έχουμε γεμίσει με λεωφόρους διεθνών προδιαγραφών.

    • 1. Υπάρχει σοβαρό νοσοκομείου στην Πτολεμαϊδα δεν χρειάζομαστε κι άλλα ντουβάρια όπως και
      2. δεν χρειαζόμαστε την τρύπα στην Κλεισούρα

    • Υπάρχει σύνχρονο νοσοκομείο στην περιοχή το Μποδοσάκειο αλλά εσείς οι κοζανητες το θέλετε υποβάθμισενο. προτιμάτε να γίνει καινούριο κ να κλείσουν αυτά που υπάρχουν.

      • Προφανώς δεν είμαστε εμείς οι Κοζανίτες που εμποδίζουμε τους γιατρούς να έλθουν στο Μποδοσάκειο…

        Με το στανιό γιατρός δεν έρχεται, θέλετε να το καταλάβετε, δε θέλετε να το καταλάβετε.

        Ούτε οι δικοί σας οι Πτολεμαϊδιώτες δεν πάνε στο Μποδοσάκειο.

  • Δεν σας άρεσε που έλεγε ο Σημανδράκος και η ομάδα του να σας φτιάξει νέο νοσοκομείο, γελούσατε. Τώρα να κάτσετε μ αυτό.

  • Όταν έχεις το κτήριο δεν σημαίνει πως έχεις νοσοκομείο. Το νοσοκομείο το κάνει επιπλέον η επάρκεια γιατρών κατάλληλων ειδικοτήτων, η επάρκεια νοσηλευτών και η ύπαρξη μέσων & εφοδίων για να κάνουν τη δουλειά τους. Λίγοι γιατροί είναι, ελάχιστοι νοσηλευτές, ασθενοφόρα τους έδωσαν, διακομιδές κάνουν! Τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνεις, όταν βάζουν πνευμονολόγο στα επείγοντα;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.