kozan.gr: Λάζαρος Γκερεχτές, επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης, Δήμου Βοΐου: “Η απάντηση που έλαβα ήταν για ακόμη μια φορά ειρωνική”

26 Αυγούστου 2021
13:19

 

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Λάζαρος Γκερεχτές, επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης, Δήμου Βοΐου, αναφέρει: “Στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο επισήμανα τη μεγάλη διασπορά του κορονοιού στον Δήμο μας, ως αποτέλεσμα των εκδηλώσεων του πρώτου  δεκαπενθήμερου του Αυγούστου και την πλήρη απουσία όσο αναφορά την πρόληψη, από την Δημοτική Αρχή.

Η απάντηση που έλαβα ήταν για ακόμη μια φορά ειρωνική, χαρακτηρίζοντάς με ως Μάντης.
Ανταπαντώ: +236% τα κρούσματα στο Δήμο Βοΐου. Αρνητική πρωτιά σε όλη τη Δυτική Μακεδονία”.

4 σχόλια

  • Λάζαρε,με την ελληνική γλώσσα δεν τα πας καλά,βλέπω.
    Σε διορθώνω λοιπόν:1. ….και την πλήρη απουσία όσον αφορά την πρόληψη…
    2…..χαρακτηρίζοντάς με ως μάντη.
    Όσο για την ουσία της υπόθεσης υπονοείς ότι ήταν αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής η απαγόρευση ενδεχομένως των όποιων εκδηλώσεων;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.