Κοζάνη: Παραμυθένια Κυριακή στις 5 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο του Αγίου Δημητρίου

27 Αυγούστου 2021
20:31
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Φίλων της Βιβλιοθήκης Κοζάνης αποφάσισε να διοργανώσει για 11η χρονιά φέτος μια Παραμυθένια Κυριακή στις 5 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο του Αγίου Δημητρίου, στο υπαίθριο θεατράκι, κοντά στην Αίθουσα Τέχνης, ελπίζοντας να κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή για τα παιδιά. Στόχος μας να τα φέρουμε κοντά στην αφήγηση και το παραμύθι ιδιαίτερα μέσα από λόγο, μουσική και κίνηση, έστω και μια φορά λίγο πριν τελειώσει αυτό το τόσο δύσκολο καλοκαίρι.
Ελπίζουμε να το χαρείτε κι εσείς όσο κι εμείς που το προετοιμάσαμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.