Κοζάνη: Δεν ξεχνούν τον Τέλη – Με επιτυχία το 25ο τουρνουά Τέλης Δαϊρούσης που διοργάνωσε η ΑΕ Κοζάνης στο Λιάπειο αθλητικό κέντρο – Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Καστοριάς (Φωτογραφίες)

29 Αυγούστου 2021
07:39

 

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 25ο τουρνουά Τέλης Δαϊρούσης που διοργάνωσε η ΑΕ Κοζάνης στο Λιάπειο αθλητικό κέντρο. Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα της Καστοριάς.

Τα παιχνίδια

ΑΕ Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης 0-1  με γκολ του Σακαλή 

ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): Παναγιωτίδης, Μαρτιρόσοβ, Βουνοτρυπίδης, Πολυχρονιάδης, Παπαχαρίσης, Μαλούτας, Ευθυμιάδης, Μεχτερίδης Α., Πεσλής, Μαλιόγκας, Μεχτερίδης Κ. (Πεταλούδης)

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Μπογιατζούλης, Δημητριάδης, Δούμας, Ζερβανταρίδης, Σάλλα, Μελισσινός, Τζέλος, Σακαλής, Σέχι, Θεοδωρίδης, Τριανταφύλλου (Γάτας, Παπακωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης)

Καστοριά – Μακεδονικός Κοζάνης 3-1.

Τα γκολ σημείωσαν 1-0 Ευαγγέλου  με πέναλτι , 1-1 Μελισσινός , 2-1  Ευάγγελου και 3-1 Πίττας.

Καστοριά (Δημητρίου): Κοσμίδης, Τόσκος, Σαββόπουλος Κ., Σαββόπουλος Β., Ευαγγέλλου Ε., Σίμου, Ευαγγέλου Β, Πίτας Νάκος, Κωντσταντίνου, Μίνος)

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Γάτας, Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Δούμας, Παπακωνσταντίνου, Ζερβανταρίδης, Μελισσινός, Τριανταφύλλου, Τζέλος, Σέχι, Σακαλής (Βαρυτιμίδης, Νατσιόπουλος, Σάλλα, Κανάβας, Πιλικίδης, Μήλιος και Μελέτης).

ΑΕ Κοζάνης – Καστοριά 0-0

 ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): Παναγιωτίδης, Πολυχρονιάδης, Φωτούλας, Βουνοτρυπίδης, Μαλούτας, Μαρτιρόσοβ, Ευθυμιάδης, Μεχτερίδης Κ. , Κρικέλης, Τσάνγκας, Ντούκα (Μαλιόγκας, Παπαχαρισίου, Πεσλής, Μεχτερίδης Α.)

Καστοριά (Δημητρίου): Τζιάρας, Τόσκος, Σαββόπουλος Κ. Σαββόπουλος Β., Ευαγγέλου Ε, παναγιωτίδης, Ευαγγέλου Β.  Πίττας Νάκος Κωνσταντίνου, Μίος, (Αποστολίδης, Σαραφέρας, Αφεντουλίδης, Ταχτατζής.

Διαιτητές: Σίας Κωτούλας Σίας

Τιμητική πλακέτα στους διαιτητές του τουρνουά απέμεινε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Γιάννης Αποστόλου

Την απονομή στην νικήτρια ομάδα της Καστοριάς έκανε ο αρχιδιαιτητής κ. Κώστας Πανιτσίδης.

Στον  δεύτερο Μακεδονικό την πλακέτα έδωσε το μέλος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Νέστορας Μητσιάκος.

Στην τρίτη ομάδα του τουρνουά την πλακέτα απένειμε ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΝ κ Μίλτος Μαγγιρίδης.

Ο πρόεδρος της ΑΕ Κοζάνης κ. Γιώργος Ζαχαρίας ευχαρίστησε τις ομάδες και τις ευχήθηκε υγεία και  να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

matiesstasport.blogspot.com

Aκολουθούν φωτογραφίες

 

matiesstasport.blogspot.com

3 σχόλια

  • Όλα καλά και όλα ωραία ρε παιδιά, αλλά έχω μια απορία. Η αεκ έχει γήπεδο στην λευκοβρυση. Γιατί το τουρνουά έγινε στα κοιλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  • Ο Τέλης, ποιος ειναι ρε παιδιά;
    Κάνετε μια διοργάνωση στο όνομα κάποιου και δεν αναφέρετε μια λέξη για το τιμώμενο προσωπο;
    Ωραίοι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.