Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Καραντάκου Παναγιώτη

31 Αυγούστου 2021
12:54
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Σερβίων Καραντάκου Παναγιώτη, συνήλθε σήμερα (31-08-2021), σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του και να αποτίσει ελάχιστο  φόρο τιμής στον εκλιπόντα.

Ο Παναγιώτης Καραντάκος , διετέλεσε Δήμαρχος Σερβίων και υπηρέτησε τον τόπο μας με ήθος, αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Ύστερα από τα παραπάνω το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων αποφασίζει ομόφωνα:

  • Να γίνει με Δημοτική δαπάνη η κηδεία του αείμνηστου Δημάρχου
  • Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αείμνηστου Δημάρχου και να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.
  • Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην επόμενη  τακτική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου
  • Να κυματίσει μεσίστια η σημαία του Δημοτικού Μεγάρου, από την Τρίτη 31/08/2021 και ώρα 11:00 έως Τετάρτη 01/09/2021 και ώρα 14:00.
  • Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντος.
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.