kozan.gr: Υπεγράφη, σήμερα Τρίτη 31/8, η σύμβαση του έργου που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος Ασκίου του Δήμου Βοΐου

31 Αυγούστου 2021
22:38

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, υπεγράφη, σήμερα Τρίτη 31/8, η σύμβαση του έργου που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου του Δημοτικού Καταστήματος Ασκίου του Δήμου Βοΐου. Ο ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία Κωνσταντίνος & Οδυσσέας Τράντος Ο.Ε. – Ευάγγελος Παπαποστόλου, με έδρα τα Τρίκαλα. Το συμβατικό ποσό υλοποίησης του έργου ανέρχεται σε 203.687,35. Το κτήριο εκτείνεται σε δύο (2) ορόφους, στεγάζει γραφεία, αίθουσα συνεδρίων, διαδρόμους και W.C, προς εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Βοΐου. Στόχος του έργου είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου από την ενεργειακή κατηγορία Δ ́ στην κατηγορία Β ́.

Το έργο αφορά στις παρακάτω παρεμβάσεις:


– Εξωτερική θερμομόνωση του κελύφους
– Αντικατάσταση των υφιστάμενων κουφωμάτων με νέα συνθετικά κουφώματα με θερμοδιακοπή και με θερμομονωτικούς, ηχομονωτικούς, ανακλαστικούς, τριπλής υάλωσης υαλοπίνακες.
– Αντικατάσταση του συστήματος λέβητα-καυστήρα κεντρικής θέρμανσης με νέο μικρότερης ισχύος (93,0kW) και υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης (>90%) και εγκατάσταση συστήματος εξωτερικής αντιστάθμισης.
– Αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά τύπου LED υψηλής απόδοσης.


Υποέργο 2ο: Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Ex post κτιρίου Δημοτικού Καταστήματος Ασκίου. Διενέργεια ενεργειακής επιθεώρησης στο κτίριο και έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης του κτιρίου μετά την υλοποίηση της ενεργειακής αναβάθμισης.

kozan.gr

 

2 σχόλια

  • Καλά αυτό το κτίριο είναι νέο. Πότε πρόλαβαν να θέλουν αντικατάσταση όλα τα παραπάνω; κι επιπλέον πόσα άτομα εργάζονται μέσα σ αυτό και δίνουμε τέτοια τεράστια ποσά;

    • Θα μπορούσε να είναι το νέο Κέντρο Υγείας Βοΐου, αλλά ο Κασαπίδης για να μην χάσει ψηφαλάκια από τους Σιατιστινούς τους χτίζει καινούργιο στη Σιάτιστα και αυτό το έχουνε για αποθήκη βαρέων οχημάτων του Δήμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.