Επιτυχίες του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης σε αξιόλογες Ανώτατες Σχολές της χώρας

3 Σεπτεμβρίου 2021
15:40

 

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι και συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για τις επιτυχίες τους σε αξιόλογες σχολές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων μέσα από τις γραπτές δοκιμασίες τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σχολικού έτους 2020-2021. Οι σχολές αυτές είναι:

  • Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Χανιά)

  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Βόλος)

  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Ηράκλειο)

  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (Κοζάνη)

  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών (Πάτρα)

  • Μηχανικών Επιστήμης Υλικών (Ιωάννινα)

  • Μηχανολόγων Μηχανικών (Κοζάνη)

  • Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων (Κοζάνη)

  • Μηχανικών Σχεδιασμού Προϊόντων & Συστημάτων (Σύρος)

  • Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (Κοζάνη)

Η ίδια η προσπάθεια των μαθητών μας και η προσήλωσή τους στο στόχο τους σε συνδυασμό με τη συνεχή καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας και την υποστήριξη των γονέων τους ήταν καθοριστικές για να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια από τις παραπάνω σχολές, ακόμη και με πρωτιές και υποτροφίες, ανοίγοντας έτσι μια καινούρια σελίδα στη ζωή τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι επιτυχίες αυτές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι πραγματοποιήθηκαν κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω πανδημίας.

Ευχόμαστε στα παιδιά μας να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος για την κατάκτηση των στόχων τους και να έχουν μια δημιουργική ζωή, τόσο επαγγελματική όσο και προσωπική, γεμάτη επιτυχίες και χαρές.

Η Διευθύντρια

του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης

Ζουμπουλιά-Παρασκευή Βαρδιάμπαση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

του 1ου ΕΠΑΛ Κοζάνης

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.